maanantai 3. lokakuuta 2016

Makeup Monday 28

Aloin selailemaan vanhoja Makeup Monday- ja Smoky Saturday-postauksia samalla koittaen keksiä mitä värejä tällä kertaa käyttäisin meikissä. Olen monesti sanonut, että vieroksun vihreää silmämeikkiä ja niitä ei montakaan osunut kohdalle selatessa. Päädyin siis kaivelemaan niitä vähelle käytölle päässeitä vihreitä luomivärinappeja esille.


Tässä meikissä pääsin testaamaan myös uusia siveltimiä, joista on tulossa lisäinfoa myöhemmin. Tein ensin varjostukset NYXin Taupella (1). Sleekin Original paletista levitin Hyde Park (2) -sävyä liikkuvalle luomelle. Wet n Wildin Comfort Zonen tummanvihreää crease-sävyä (3) levitin silmän ulkonurkasta sisäänpäin. Aivan ulointa nurkkaa tummensin vielä samaisen paletin ruskealla definer sävyllä (4). Samaa sävyä levitin myös alaluomelle. Yläluomen rajauksen tein Originalin mustalla (5) luomivärillä ja MUSin Mixing Liquidilla. Alhaalla sisärajassa on vanha H&M:n ruskea rajauskynä.


Sisänurkassa on valoa tuomassa BellaPierren hohdepuuteriasia (6). Ripsillä on yhdistelmä Maybellinen ripsareita: alla the Falsies ja päällä Push Up Drama.

6 kommenttia:

 1. Mulla on noi samat paletit. Ihanat sävyt kauniissa silmissä:) Comfort Zone on yksi mun ehdoton lemppari. Love:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi ettei Wettistä saa enää Seppälöistä

   Poista
 2. Et varmaan ihmettele, jos sanon, että tykkään hirveästi. Vihreällä ei voi mennä koskaan vikaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna :) Toivoisin että mulla olisi enemmän siniseen taitavia vihreitä luomivärejä

   Poista