keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Ärsytys Maximus

Seuraa avautumista. Tämä viikko ei todellakaan ole alkanut hyvin. Meillä alkoi maanantaina uudet kurssit ja jos olisin tiennyt paremmin, niin olisin valinnut toisin. Mulla on lukuvuoden kaksi ensimmäistä kurssia ollut maalausta ja se onkin ollut ihan jees tähän asti, mutta nyt alkanut mallimaalaus ei ihan nappaa. Ei varsinkaan, kun en yhtään tykkää tehdä croquis -piirroksia, eli tuttavallisemmin krokeja, ja niiden parissa on mennyt kaksi ensimmäistä päivää. (Krokit on siis semmoisia, joissa malli pitää asentonsa tietyn ajan verran ja se sitten piirretään.) Ja kun yksi asia ärsyttää, niin sitten alkaa ärsyttämään muutkin.

krokeja

Meillä nyt oleva malli vaikuttaa muuten ihan mukavalta ihmiseltä, mutta en jotenkaan jaksa ko. henkilön jatkuvaa tarvetta selitellä asentojaan. Olen tottunut siihen, että malli on lähes äänetön koko työaikansa, niin nyt tuntuu jatkuva höpötys hirvittävän häiritsevältä.

Jos olisin tiennyt, että Tuotanto ja teknologia -kurssi on nimestään huolimatta videokurssi, olisin totta vie valinnut sen mieluummin!

Meinasin saada jo I love me -messuistakin hirmuisen ongelman aikaiseksi, tai noh, ei niinkään messuista itsestään, vaan siitä, että saisin kissoille hoitajan siksi ajaksi, kun olen itse poissa kotoa. Meillä alkaa perjantaina syysloma ja lähes koko koulu katoaa muihin maisemiin. Naapurin mummo, joka kisuja ruokki viime vuonna messujen aikoihin ei vaikuttanut olevan täysissä ruumiin ja sielun voimissa, kun häneltä kävin pyytämässä kissanhoitoapua maanantaina. Sainkin tietysti tästä hirmuisen stressin aikaan ja mietin jo messuilun peruuttamista, koska en halunnut ottaa riskiä, että karvaiset kamuni saattaisivat jäädä syystä tai toisesta ilman asiaankuuluvaa hoitoa. Onneksi kuitenkin naapuri kävi eilen hakemassa avaimen ja vaikutti olevan taas ihan hyvä voimainen ja päinen.

välillä täytyy tehdä muutakin kuin koulujuttuja

Kylläpä helpotti, kun pääsi avautumaan!

6 kommenttia:

 1. Varmasti tollaisessa jutussa, josta itsekään ei niin välitä niin just tollaiset häiritsevyydet kun toisen suulaus pistää heti korvaan ja alkaa ärsyttään entisestään. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Avautuminen helpottaa aina! :D Ehkä mekin törmätään messuilla!

  VastaaPoista
 3. Lemmikeillä pitää olla kunnon varahoitopaikka muutenhan sitä on itse koko ajan sydän syrjällään. Ymmärrän huolesi. En minäkään koiriani antanut kelle vaan, kyllä siinä piti olla joku täyspäinen eläinrakas ihminen. Lemmikithän on perheenjäseniä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Onneksi kissojen hoito järjestyi kuitenkin lopulta ja varmaan vuoren kokoinen kivi vierähti sydämeltä :)

   Poista