maanantai 19. syyskuuta 2016

Makeup Monday 26

Viime viikolla lupailin jotain vähän arkisempaa, mutta noh, ehkä tämä onkin, kunhan jättää kolmannen silmän tekemättä ;) Me järjestetään tällä viikolla sirkus-teemabileet, enkä ole oikein keksinyt mitään hyvää asua sinne. Päätin sitten mennä hieman friikimmällä sirkusteemalla ja olla sitten kolmisilmäinen kummajainen. Päätinkin nyt viikonlopun aikana harjoitella kolmannen silmän tekoa.


Ylimääräinen silmä onnistui mielestäni ihan hyvin, mutta pitää vain muistaa sitten lopulliseen versioon puuteroida otsa ennen kuin siihen alkaa väkertämään mitään ylimääräistä.


Mittasin ensin irtoripsinauhalla minkä kokoisen silmästä täytyy tehdä. Piirsin sitten ruskealla rajauskynällä ääriviivat. Silmän sisuksen väritin valkoiseksi Nyxin Milk-jumbokynällä, myöskin iiriksen alueen, jotta vihreä väri näkyisi siinä paremmin. Mustat alueet on luonnollisesti tehty mustalla rajauskynällä, vihreään käytin elfin vihreää shimmer eyeliner -kynää. Silmän sisänurkassa on hieman H&M:n oranssin punaista huulten rajauskynää. "Yläluomi" on väritetty samaisella ruskealla kynällä, jolla piirsin ääriviivat. Irtoripset on Revlonin. Ne pysyi paikallaan ilman liimaa, joten en nyt tähän lookkiin niitä liimannut kiinni. Alaripset on piirretty essencen superfine linerilla. Nämäkin saatan sitten siihen varsinaiseen meikkiin tehdä liimaamalla ripsitupsuja.


En tiedä vielä minkälaisen silmämeikin toteutan sitten lopulliseen versioon, mutta glitteriä siinä ainakin tulee olemaan ;) Nyt tein glitterisen halomeikin Makeup Revolutionin Flawless paletin punaisilla Red Night ja Burgundy Nights -sävyillä. Rediä silmän sisänurkkaan ja Burgundya ulkonurkkaan. Silmän keskiosaan H&M:n Award Season ja sen päälle saman lafkan Break the Ice -glitteriä.

Jos lopullinen versio on ratkaisevasti erilainen kuin tämä, niin varmasti sekin täällä blogin puolella sitten tulee näkymään.. tai mahdollisesti Instagramin puolella.

8 kommenttia: