keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Livboxin syynäys: Bloggaajaboksi


Kuukausi lähenee taas loppuaan, joten tutkiskellaankos taas vähän lähemmin Livboxin sisältöä, nyt kun olen ehtinyt hieman tuotteisiin tekemään lähempää tuttavuutta.


Bonacuren kosteuttava suihke on jossain vaiheessa kokenut jonkinlaisen muodonmuutoksen, koska tämä ei enää tuoksu samalta kuin joskus kauan sitten. Toimiva tuote silti.

Jos en käyttäisi enimmäkseen vedenkestäviä ripsareita, Lumenen hellävarainen silmämeikinpoistoaine olisikin ihan jees. Mutta koska tällä ei ne vedenkestävät lähde, niin en ole tätä päässyt juurikaan käyttämään. Pari kertaa ehdin tässä kuluneen kuukauden aikana käyttämään ja poisti kyllä meikit ihan hyvin. Koostumus on jännän geelimäistä.

Cutrinin kuivashampoo vaikuttaa todella kivalta tuotteelta, joka sopii hyvin tummillekin hiuksille, koska ei jää valkoisena hillumaan hiusten pinnalle. Ei oikeastaan tuoksu millekään muulle kuin kuivashampoolle. Korkki vaan oli ihan järkyttävän tiukasti kiinni!


Dermalogican kuorinta on myöskin vaikuttanut toimivalta tuotteelta, muutoin kuin pakkauksensa osalta. Tokihan tuo on näytekokoinen puteli, mutta tuosta on jotenkin ihan mahdottoman työlästä saada tavaraa puristettua ulos. Kuorinta itsessään on melko riittoisaa ja jo noin 4 tippaa riittää koko kasvojen iholle.

Korresin suihkugeeli oli ehkä pahin pettymys näistä, koska mun mielestä tämä tuoksui vessanpuhdistusaineelta. Sitruunatuoksuissa on aina vähän se ongelma, että onko ne raikkaan kirpeitä ja makean mehukkaita, vai juurikin vessanraikastustuoksuja.

IsaDoran kajaali on ihan ok tuote. Pitkään se ei kuitenkaan pysy "vesirajalla" kovinkaan intensiivisenä. Boxin mukana tulleessa infoläpyskässä tämä taisi olla merkitty vedenkestäväksi, mutta kynässä itsessään sitä ei kylläkään lue.

Makiashin kynsilakka on vielä korkkaamatta.


Mitä mieltä olit boxin tuotteista?

8 kommenttia:

 1. Ei ollut kyllä mitenkään erikoinen bloggaajaboxiksi. Tai itse sivustaseuraajana odotin ehkä jotain enemmän. :( Pari kivaa tuotetta kuitenkin mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästäkin puuttui se helmi, joka olisi nostanut boxin tasoa.

   Poista
 2. Mä tykkäsin tästä boksista, mutta bloggaajaboksiksi tää oli ehkä vähän vaisu. Lumenen silmämeikinpoistoaineelle mulla ei oo käyttöä, kun käytän vedenkestävää ripsaria ja toi kirveli muutenkin aika pahasti mun silmiä. Bonacuren ja IsaDoran tuotteet oli tästä omia suosikkeja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallisena boxina tämä olisikin ollut ihan huippu :)

   Poista
 3. Vähän vaisu mutta täynnä käyttiksiä :) se innostava ja ilahduttava tuote jäi vähän puuttumaan...

  VastaaPoista
 4. En tilaa mitään boxia ja hyvä niin. Luen kyllä into piukeena blogeista kaikki boxiarviot. Luulenpa, että olisin tilaajana ollut aika pettynyt viime aikojen Livboxeihin. Liiaksi samankaltaisia tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin syy miksi noin vuosi sitten päätin lopettaa säännöllisen tilaamisen.

   Poista