keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Kikkarat

Kesällä tuli shoppailtua Glitteristä tosi hauskan näköiset hiusten kiharrusvälineet. Olen ollut jo pitkään sitä mieltä, että on suorastaan rikollista, etten syntynyt kiharatukkaisena, koska selvästi kiharat hiukset sopivat itselleni paljon paremmin kuin suorat. Koska useimmat kiharrusvälineet toimii lämpöä hyväksi käyttäen, mikä on tietysti haitallista hiuksille, innostun aina kaikista uusista ja helpoista kiharrusmenetelmistä, jotka toimii ilman kuumuuden haittavaikutuksia.


Parasta on tietysti se, jos kiharrusvälineen voi väkertää hiuksiinsa yön yli vaikuttamaan ja vielä nukkua mukavasti kyseinen väline päässä. Glitterin vaahtomuoviset hampurilaisen näköiset pallurat vaikuttikin juuri siltä, mitä olen hakenut.

Yhdessä paketissa on noita palluroita 6 kpl. Kaksi pakettia riittää juuri ja juuri omaan päähäni, mutta mulla onkin ohuet hiukset. Paremman kiharrustuloksen saisin varmasti, jos näitä olisi enemmän.

Nappasin Glitteristä mukaan myös ohjevihkosen, jossa kehoitettiin käyttämään rullia kosteisiin (ei märkiin!) hiuksiin. Hiukset voi myös kostuttaa esim. kampausnesteellä.


Kannattaa jakaa hiukset osiin, jotta rullat ei sekoitu ylimääräisiin karvoihin. Hiussuortuvaa kannattaa ensin kierittää ennen kuin sen pyörittää rullalle. Testasin tätä ilman kieritystä, ja rullat pysyivät huomattavasti huonommin päässä. Rulla kiinnittyy, kun puoliskoja pyörittää vastakkaisiin suuntiin.

(Tässä vaiheessa mulla meni hermot kameran kanssa, kun en millään saanut
päätäni osumaan keskelle kuvaa, joten loput kuvat on kuvattu puhelimella)


1. Jatka hiusten rullaamista, kunnes lopputulos näyttää about tältä. Suosittelen ottamaan ohuempia hiussuortuvia mikäli rullia on riittävästi. Paksummat suortuvat ei kiharru yhtä tehokkaasti.

2. Sopivan ajan kuluttua, poista rullat. Glitterin myyjä sanoi itse pitävänsä rullia päässä noin pari tuntia ja näin tein itsekin tätä postausta varten. Parhaimman tuloksen toki saa mitä kauemmin pitää rullat päässä. Itse olen myös laittanut yön yli ja pakko sanoa, että nämä oli miellyttävimmät kiharrusvälineet, joiden kanssa olen nukkunut.

3. Haro kiharat auki sormin. Tässä vaiheessa hiukset saattavat näyttää harakanpesältä, mutta fear not!

4. Harjaa hiukset! Tämä on hyvin tärkeää, jotta kiharoista tulee pehmeät ja luonnollisemman näköiset. Mulla on tapana harjata hiukset aina kiharrusoperaation jälkeen käytinpä sitten suoristusrautaa tai vaikka foliosta tehtyjä rullia.

Lopputulos ei ollut tällä kertaa kovinkaan imarteleva, mutta aina ei voi onnistua! Pidän itse enemmän semmoisista toisenlaisista vaahtomuovirullista, mutta näissä tosiaan ei ole mitään kovia muovisia tai metallisia osia, jotka inhottavasti painaisi päähän.


Onko joku testannut näitä rullia? Suorat vai kiharat hiukset? 

2 kommenttia:

  1. Mä myönnän suoraan, etten uskaltanut testata. Sain pussillisen jostain kassista ja laitoin eteenpäin. Mutta sähän olet saanut ihan kivaa jälkeä näillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näillä kyllä ihan semmoisia kiharoita saa, mistä itse tykkäisin enemmän, mutta tosiaan aika luonnollisen näköistä jälkeä. :)

      Poista