sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Epäsuosittuja mielipiteitä

Liiallisuuksia-Elisa avautui omista epäsuosituista mielipiteistä kauneusbloggaajan näkökulmasta. Idea oli niin hauska, että tähän oli itsekin tartuttava. Luvassa siis avautumista, jota ei tälläkään kertaa kannata ottaa liian ryppyotsaisesti!


1. Harmaat hiukset
Tämä on kyllä jotenkin niin outo trendi, etten vaan pääse siihen sisälle. Tämä on mulle vähän semmoinen kuin jos joku keksisi, että seuraavaksi pitäisi alkaa korostamaan kaikkia ryppyjään tai vaihtoehtoisesti meikkituotteilla tai -välineillä luomaan kasvoilleen niitä. Vanhoilla rouvilla ihan ok, mutta ehkä vähän hölmöä pari-komekymppisillä nuorilla ihmisillä.

2. Nykyajan vaatteet
Toinen trendi asia, jota en vain tajua. Oikeastaan syy siihen miksi en ole enää aikoihin ostanut uusia vaatteita vaatekaupoista on se, etten löydä enää mitään kivaa päällepantavaa niistä. Ihan kiva, että muotisuunnittelijat lainailevat ideoita menneiltä vuosikymmeniltä, mutta ymmärtäisivät edes inspiroitua välillä 40- ja 50-luvuista. ;)3. Pakkeli
Youtuben meikkitutoriaaleissa tuntuu olevan lähes poikkeuksetta sääntönä se, että enemmän on enemmän. Ihot pakkeloidaan semmoisella arsenaalilla pohjatuotteita, että ihan heikompaa hirvittää. Tokihan meikistä tulee varmasti "flawless" ja se näyttää kamerassa hyvältä, mutta en tiedä tarviiko pelkän meikkipohjan tekemiseen noin kymmentä eri tuotetta.

4. Linda Hallberg
En kiellä etteikö Hallberg olisi taitava meikkaaja, mutta muutama vuosi sitten kun liityin Pinterestiin oli Hair & Beauty -osio pelkkää Lindaa, niin sain hänestä yliannostuksen.


Jooh, semmosia.. Mitäs epäsuosittuja mielipiteitä teillä on?

12 kommenttia:

 1. Liialliset korostukset ja se koko kasvojen korostusmeikki...näyttää liian oudolta eikä mielestäni sovi ihmisten ilmoille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Toi korostushomma on kyllä lähtenyt ihan lapasesta joidenkin kohdalla, kun tuntuu, että poskipäät on niin kiiltävät, että niistä vois peilata itseään.

   Poista
 2. Olen itse ihmetellyt YouTube-kaunottarien meikeissä puuteroinnin mittasuhteita. Puuteria läimitään kasvoille aivan valtavasti. Minulla tulisi varmaan hengitysvaikeuksia sellaisista puuteripilvistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri katsoin yhden videon, jossa puuteria lätkittiin kasvoille ihan valtavat määrät (ja sen alla oli tietysti paksu kerros muita tuotteita) :D

   Poista
 3. Harmaista hiuksista ja pakkeloinnista ihan samaa mieltä, tai no, vaatteista myös.
  Lindaa, kuka ikinä hän lieneekään, en tunnista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hallberg on ruotsalainen meikkitaiteilija, johon ei voi tosiaan olla törmäämättä Pinterestissä :D

   Poista
 4. Pakkelista niin samaa mieltä. Mä oikeasti katson aika järkyttyneenä ulkolaisten youtube-tyyppien drag queen meikkejä, suomalaisillahan on kaikilla tosi hillityt noin pääsääntöisesti. Ne pumppaa meikkivoidettakin kasvoihinsa kaksin verroin mitä mä käytän ja aina mietin, että miten hemmetissä ne saa sen määrän häivytettyä naamaansa. Kaksi pumppausta, hyvä jos itse yhden saan laitettua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota häivytys hommaa itsekin aina ihmettelen :D

   Poista
 5. Mä niin teen tän kans :D Ihan mahtava postaus!

  VastaaPoista
 6. Mää kans oon ihmetelly harmaita hiuksia, että miksi pitää värjätä sellaset. :D Toisaalta hyvä puoli siinä on, että jos se vähentäis harmaitten hiusten peittelyvärjäyksiä? :D

  VastaaPoista