maanantai 12. tammikuuta 2015

Tammikuun Livbox

Onko muuten pikkusen ärsyttävää, kun livboxit ei tule kaikille samana päivänä? Varsinkin jos toiset saa sen perjantaina ja itse vasta maanantaina. Sitten täytyy koko viikonloppu koittaa olla spoilaantumatta! Heh.

Noh, mutta onneks se nyt kuitenkin on löytänyt perille ja pääsen minäkin jakamaan ajatuksia tämän kuun boksista.


Kun sain tietää, että boksista löytyisi jotain Philosophylta, nousi odotukset korkeelle. Hulluimmissa kuvitelmissa tietysti toivoin, että olis tullu (edes) pikku pullo Microdelivery exfoliating washia, onhan se oma suosikkiputsari ja edellinen pääsi loppumaan, mutta ei tietenkään. Lumenen Ultra Sensitive Rauhoittava & Kosteuttava Naamio sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille aina, kun tarvitaan lisäkosteutusta. Itselläni kun on super rasvainen iho, joka saattaa ajoittain olla pintakuiva, niin luulen, että tämä jää aika vähälle käytölle. 


La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ -voide sopii erittäin kuivalle, herkälle ja atopiaan taipuvaiselle iholle. Edelleen ei ihan omalle ihotyypille sopiva. (Viime kuussa tuli se Vichyn kuivan ihon kosteusvoide, niin jos vaikka ens kuussa ei sitten mitään voiteita?)


Rimmel BB Cream 9 in 1 -voide mm. tasoittaa ihon pintaa, sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon, supistaa laajentuneita ihohuokosia sekä häivyttää ja peittää ihon virheellisyyksiä. Hetken ehdin jo innostua, että jee uus BB-voide, kun edellinen alkaa olla lopussa, mutta tämähän on vaaleaksi sävyksi aivan liian tumma. Ehkä tätä kesällä voi käyttää?


Philosophyn Microdelivery Peel Kit kolmen minuutin kaksivaiheinen kuorinta kotikäyttöön. Tämä voi olla mielenkiintoinen. Harmi kun tuosta näytteestä tuskin riittää useampaan käyttökertaan, niin ei saa niin hyvää kuvaa miten se toimii, mutta tällä mennään.


Cutrin Chooz Multivolumizer Ainutlaatuinen hiusten monitoimituuheuttaja antaa joustavaa ja pitkäkestoista volyymia, tuuheutta, rakennetta ja joustavaa pitoa kaikenpituisille hiuksille. Osasin vähän ehkä odottaa, että lähitulevaisuudessa boksista löytyisi Cutrinin tuotteita, koska Livboxin tiimi oli käynyt Cutrinin tehtaalla. Tämä taitaa olla ainoa tuote tämän kuun boksista, mikä oikeasti voi olla kiva kokeilla. Itselläni kun on ihan lättänä tukka. 

Kuiva hipiäiset varmasti saa enemmän irti tämän kuun boksista, kuin me rasvanaamat. Ei nyt mitään riemunkiljahduksia aiheuttanut tämä, mutta onneksi on aina ensi kuu. ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti