maanantai 19. tammikuuta 2015

Päätöksiä

Päätin tänään, että haen kevään yhteishaussa Turun taideakatemiaan (Turku AMK), Kankaanpään taidekouluun (Satakunnan AMK) ja Imatran taidekouluun (Saimaan AMK). Vaikka kaks viimeistä ei hirveesti paikkakuntina innosta, niin ainakin Kankaanpäässä tuntu olevan tosi halvat vuokrat ja se on vain 95 kilometrin päässä Tampereelta. Turku on silti ihan ykkösvaihtoehto ja toivon todella, että pääsen sinne.

Tampereen AMK:n kuvataiteen koulutuslinja on harmi vain lopetettu, sillä se olis ollu mun kakkosvaihtoehto Turun jälkeen. Se olis itseasiassa ollut paras vaihtoehto kissojen kannalta, koska jos olisin joutunut lähtemään jonnekin, sieltä olisi löytynyt kisuille hoitajia helposti.

Anyway... Kankaanpään ennakkotehtävät on jo ilmestynyt ja se on kaikessa yksinkertaisuudessaan portfolio, joka tulee sisältää 8 kpl teoksia, joista kaksi alkuperäistä, ja A4-kokoinen saatekirje. Luulenpa, että noissa kahdessa muussakin koulussa on samantyyliset ennakkotehtävät, joten pääsen suht helpolla. Täytyy tosin tehdä jokunen uusi teos, koska en nyt pikaisella selailulla löytänyt kahdeksaa teosta, jotka olisivat tarpeeksi hyvät, että niillä tohtis hakea mihinkään. :D


Miami Beach, öljy kankaalle, 2013Ps. täytän huomenna 29! :O Yikes!2 kommenttia:

  1. Oikein paljon onnea ja jaksamista haun kanssa! Aivan upea tuo taivas tuossa maalauksessa!

    VastaaPoista