torstai 22. tammikuuta 2015

Lumene Matt Control Oil-Free Foundation

Kävin yks päivä Carlsonilta hakemassa uuden pesukukan ja myyjä siellä sujautti mukaan näytteen Lumenen uudesta Matt Control mattameikkivoiteesta. Lumenen sivulla tuotetta kuvaillaan näin: Uusi täydellisen peittävä, öljytön mattameikkivoide. Lopputuloksena pitkäkestoisesti kiilloton ja raikas iho. 


Sävy 2 Soft Honey/Hunajapilvi on aivan liian tumma omalle talvi-iholle, mutta kesällä vois ehkä sopia paremmin. Tai sitten ei, aurinko kun ei hirveän hyvin taru mun naamaan, ja vaikka tarttuiskin, niin tosi nopeesti rusketus lähtee pois.Tästä kuvasta vois melkein luulla, että tuo sävy olis ihan hyvä match, mutta kamera huijaa kyllä aikamoisesti. Luonnossa sävy on selkeästi tummempi ja ehkä osittain siitäkin syystä tämä näyttää tasoittavan ihon sävyä ja peittävän punaisuutta erinomaisesti. Oliskin kiva testata itselle paremmin sopivaa sävyä ja katsoa peittääkö se yhtä hyvin. 

Ei tee ihosta ihan täysin mattapintaista, joten etenkin rasvaisemmalla iholla vaatii puuterointia. En silti usko, että kovin rasvaisella iholla muutenkaan pysyis kiillottomana pitkään. 

Uskoisin, että on ihan perushyvä meikkivoide semmoiselle, jolla on suht normaali iho.

4 kommenttia:

 1. Tosi nätin pinnan tekee. Harmi, että nää näytteet on usein tällaisille kalpeille suomalaisille liian tummia.

  VastaaPoista
 2. Tätä olisi kiva kokeilla, Lumenen meikkivoiteet ovat nykyään tosi hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus aikoinaan kun aloin meikkaamaan (eli noin sata vuotta sitten), käytin lähes ainoastaan Lumenen meikkivoiteita. Niihin verrattuna tuo Matt Control on ainakin huomattavasti peittävämpi :)

   Poista