sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Innovaatioita

Onko kellään muulla tapana suunnitella erilaisia uusia kosmetiikkatuotteita/-laitteita? Esimerkiksi itse mietin joskus aikoinaan, että miksi kukaan ei kehitä semmosta imurimaista laitetta, jolla sais kaikki mönjät imuroitua ihosta ulos. Sitten kun opin, että semmonen laite oli kehitetty (HydraFacial), olin ihan, että jes ja tietysti toivoin, että pääsisin sitä testaamaan joskus.

Viime kesänä päätinkin sitten kustantaa itselleni HydraFacial Deep Clean hoidon, mutta ei se kyllä valitettavasti ollut ihan rahansa arvoinen kokemus. :( Mutta sen kauneushoitoloissa tehtävän hoidon lisäksi sais olla semmonen kotikäyttöön sopiva "imuri", jolla vois aina tarvittaessa hoitaa nassuaan. Hintaahan semmosella laitteella varmasti olis, mutta jos se olis toimiva ja sillä sais pidettyä ihonsa hyvässä kunnossa, vois se olla ihan hyvä satsaus.

Toinen tuote, jota olen "kehitellyt" olis semmonen karvankasvua edistävä seerumi tai öljy tai mikä vaan nestemäinen tuote, jota levittämällä saisi sen ihoalueen karvat kasvamaan paremmin. Tai vielä parempaa se loisi uusia karvatuppeja, joten jos joku haaveilisi vaikka tuuheammista kulmakarvoista (minä!), tällä aineella ne saisi oikeasti kasvamaan.Enimmäkseen varmaan itse käyttäisin sitä kuitenkin hiusrajassa, jossa olemassa olevat hiukset kasvaa ihan ohuina ja lyhyinä höytyvinä.

Karvankasvuseerumista parhaiten tietysti hyötyis ihmiset, jotka on esim. sairauden tai vanhuuden vuoksi menettänyt hiuksensa.

Tuo kotikäyttöinen kasvuimuri ei varmaan ole ihan kaukaahaettu idea, enkä yhtään ihmettelis, jos semmonen joskus tulis markkinoille, mutta tuosta karvaseerumista on varmaan turha edes haaveilla :D

Anyway, onko kukaan muu keksiny mitään yhtä hullua? Mikä olisi semmoinen tuote, joka ratkaisis sun kauneuteen tai ihonhoitoon liittyvät ongelmat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti