tiistai 6. tammikuuta 2015

Happy Happy Joy Joy!

Viime vuoden puolella kirjotin siitä, kuinka olin jo tovin himoinnut oikein tumman viininpunaista huulipunaa. Noh, eilen kun tulin salilta kotiin, huomasin, että posteljooni oli tuonut pretty.fi:stä tilaamani NYXin Matte Lipstickin sävyssä Siren. Sitä oli jälleen vain hetken aikaa myytävänä, kunnes taas oli loppuunmyyty. Melko suosittu sävy siis!Koska tämä on mattahuulipuna, on se koostumukseltaan selkeästi kuiva, mutta siitä huolimatta helppo levittää. Väri on erittäin pigmenttinen ja se pysyy todella hyvin ja kestää jopa ruokailua. Ei ehkä ihan rasvaisimpia ruokia, mutta omasta kokemuksesta voin sanoa, että banaanin voi ainakin huoletta popsia pelkäämättä, että huulipuna leviää pitkin naamaa.


Tuossa yläkuvassa tulee hyvin esille, kuinka huulten kuivuus korostuu tällä punalla, mikä onkin ainoa miinus. Vaikka tuo onkin matta, niin se silti heijastaa mukavasti valoa, eikä ole aivan täysin yksiulotteinen. 

Harmi vaan kun näillä NYXin huulipunilla on kaksinkertainen hinta Suomessa kuin mitä ne USA:ssa maksaa ($6), vaikkei 10,90 silti mitenkään kova hinta ole.

4 kommenttia:

  1. Talvella tykkään tälläisistä tummista punista. NYXiä en olekaan pitkään aikaan käyttänyt, jossain vaiheessa mulla oli lähestulkoon vain NYX huulipunia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo tummat on ihan ykkösiä tähän aikaan vuodesta!

      Poista