lauantai 10. tammikuuta 2015

Entisaikojen ripsiseerumi

Aikana ennen ripsi(ja kulmakarva!)seerumeita, naiset levittivät yöksi ripsilleen risiiniöljyä. Vaikka tuotekehitys on edistynyt roimasti, on risiiniöljy yhä monelle ykkösvaihtoehto, kun halutaan saada ripsiin pituutta ja volyymiä.

Ruohonjuuren Facebook sivusto mainosti syksyllä risiiniöljyä ja monet oli siihen kommentoinu, kuinka hyvin se heillä toimii. Noh, kiinnostushan siitä heräsi, mutta skeptisenä tietysti ajattelin, että ei millään öljyillä (tai seerumeilla) voi vaikuttaa omaan dna:han. Eli oli siis tilattava pullo risiiniöljyä ja testattava onko noin!

kuva täältä

Ostin tummosen Laboratoire du Haut-Ségalan riisiniöljyn (13,50). Nyt sieltä saa myöskin Born to Bion risiiniöljyä, joka on samankokoisessa pakkauksessa, mutta lähes puolet halvempaa (8,95).

Olen käyttänyt tuota nyt melko tasan tarkkaan kaksi kuukautta joka ilta. Helpoin tapa levittää öljy on ohuella rajaussiveltimellä, mutta esim. vanupuikkokin käy loistavasti.


Kuten kuvista näkee, niin mitään näkyvää muutosta ei ole kahdessa kuukaudessa tapahtunut. Molemmissa kuvissa on ripset taivutettuna, muuten niitä olis ollu ihan mahdoton kuvata. 

Jatkan edelleen tuon öljyn käyttöä ja saatan raportoida myöhemmin mikäli minkäänlaista muutosta on havaittavissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti