tiistai 17. syyskuuta 2019

Hupsis!

Hellurei pitkästä aikaa! Mulla ei ollut aikomusta pitää näin pitkää taukoa blogista, mutta kaikkien lopputyö-/valmistusmiskiireiden johdosta näin pääsi käymään. Tuntui ihan hyvältä antaa itselle vapaus pitää taukoa blogin päivityksestä, vaikka takaraivossa koko ajan kolkuttelikin, että on jo mennyt liian pitkä aika siitä, kun viimeksi olen päivittänyt.

Mitäpä sitten tauon aikana on tapahtunut? Noh, keväthän meni pitkälti opinnäytetyötä pakertaessa ja se veikin mukavasti kaiken innon muusta kirjoittamisesta. Sitten tulikin lopputyönäyttelyruljanssi ja onnistuin myös saamaan työpaikan, jossa yhä edelleenkin olen. Kesä menikin töitä tehdessä ihan yhdessä silmänräpäyksessä.

Mietin myös blogin lopettamista paljon, mutta tulin aina siihen päätökseen, että se ei vielä ole ajankohtaista, mutta varmasti sisältö muuttuu jonkin verran. Mua on vähän alkanut nyppimään kauneusmaailman kulutushysteria ja etenkin tubettajien jatkuva draamailu ja kissatappelut. Blogin sisältö siis varmasti muuttuu. Haluan mm. esitellä kirppislöytöjä, koska Tampereella asuessa olen taas löytänyt kirppikset ihan uudella tavalla. Saatan myöskin tehdä enemmän pohdiskeleviä tekstejä aiheista, jotka mietityttävät kulloisellakin hetkellä.

Semmosta! Mitäs teille kuuluu?

Ps. En edelleenkään lupaa päivittää säännöllisesti 😅

6 kommenttia:

 1. Tekisi mieli sanoa, että hyvää kuuluu, mutta en voi, kun on antibioottikuuri päällä ja oon saikulla. :D

  Mua ehkä samalla tavalla on aavistuksen alkanut vaivaamaan kulutushysteriä, siihen vähän viittasinkin LF boxi-postauksestani, koska boxit ovat ehkä sitä suurinta ja älyttömintä tämän saralta, mitä kauneusmaailmassa tiedän.

  Onnea työpaikasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi! Pikaista paranemista!

   Oikeastaan tästä syystä en ole enää edes ollut kiinnostunut näkemään mitä esim. Bette Boxista on viime aikoina tullut.

   Kiitos!

   Poista
 2. Kiva, kun palasit blogi-hoodeille jälleen:)
  Ihan hyvää kuuluu... päätin itse löysentää postaustahtia ja kirjoitella siis harvakseltaan, koska en vaan jaksa enkä kerkiä pitää entistä tahtia yllä (mikä ei tosin kovin huima ole ollut verrattuna joihinkin todella ahkerasti postaaviin...). Olen samaa mieltä kulutushysteriasta, draamoista ja kissatappeluista... evvk! Onneksi en enää juurikaan niitä seuraa, koska sellaiset vaan masentaa. Parempi pitää oma linja;)

  Onnea työpaikasta minunkin puolestani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, parempi vain kulkea omaa polkuaan ;)

   Kiitos!

   Poista
 3. Kiva lukea postaus sinulta ja kyllä luen mielelläni täältä mitä vaan aiheita :) Onnea työpaikasta!

  VastaaPoista