keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Vuoden 2018 suosikit

Vuoteen 2018 mahtui paljon mielenkiintoisia kosmetiikkatuotteita, vaikka en ihan edellisvuosien mukaisesti kosmetiikkaa kuluttanutkaan. Ajatukset olivat kovasti muissa asioissa ja kulutustottumuksienkin pohdiskelu johti siihen, että koitin tarkemmin miettiä mitä tarvitsen ja kannattaa joku tuote ostaa vain, koska se on halpa.

Paras putsari

Aloitetaan vaikeimmasta, eli parhaasta puhdistustuotteesta. Tähän kategoriaan olisi ollut pyrkijöitä runsaasti, mutta lopulta pisimmän korren veti Misshan Deep Clear Cleansing Balm.


Vaikka vedenkestävä ripsiväri vaati öljypohjaisen tuotteen irrotakseen ripsistä, niin kaikki öljypuhdistustuotteet eivät liota vedenkestävää ripsiväriä erityisen hyvin. Tämä puhdistusbalmi tekee sen vallan erinomaisesti ja vaikka kyseessä onkin (omalle kukkarolleni) melko hintava tuote, ansaitsee tämä ehdottomasti paikan tällä listalla.

Tiukan kamppailun antoi Yves Rocherin Cleansing Micellar Oil, joka ansaitsee ehdottomasti kunniamaininnan.

Paras kosteusvoide

Mizonin Water Volume Ex Cream kesti käytössä lähes vuoden. Iso purkillinen geelimäistä voidetta sopi loistavasti mun rasvaiselle iholle.


Paras aurinkosuojaEdelliselle kategorialle luonteva jatkumo on Etude Housen Sunprise Mild Watery Light aurinkosuojavoide. Kevyt, korkeasuojakertoiminen voide sopii hyvin, you guessed it, rasvoittuvalle iholle. Tämä ei tuntunut liian rasvaiselta edes kesän kuumimmilla helteillä.

Paras kangasnaamio

Kangasnaamioita tuli vuoden aikana kulutettua melkoisesti, joten valinnanvaraa olisi ollut, mutta ollakseen erityisen hyvä, kangasnaamiossa täytyy olla jotain, joka tekee siitä oikein erityisen hyvän.


Love, Beauty and Planetin Muru Muru Butter & Rose -naamio on sopivan ohut, jotta se asettuu kasvoille napakasti ja siinä on runsaasti hoitavaa nestettä. Naamio on myöskin helposti saatavilla ja hintakin taitaa olla alle 3 euroa.

Paras meikkituote 

Selvästikin viime vuosi oli meikkituotteiden osalta melkoista matalalentoa, koska selatessani blogipostauksia, en löytänyt montakaan tuotetta, joka olisi suoranaisesti esitellyt siihen kategoriaan kuuluvia tuotteita.


Siksi olikin todella helppoa valita värikosmen puolelta suosikiksi L'oréalin Paradise Extatic -ripsiväri, joka yllätti hyvyydellään jo ensimmäisillä käyttökerroilla. Kosteana pysyessään tämä toimii vallan mainiosti, antaen ripsille sekä tuuheutta että pituutta. Massa on kyllä melko nopeasti kuivuvaa sorttia, joten tämä ei ole erityisen pitkäikäinen tuote, siitä pieni miinus.


Sitten hieman muutoksen tuulista. Kevät menee pitkälti opinnäytetyön parissa, joten blogille varmaan jää entistä vähemmän aikaa. Olenkin päättänyt, että en enää tee suosikit- tai loppuneet-postauksia, vaan yhdistän nämä kaksi "kuukauden nostoiksi", jossa voi olla jo loppuneita mielenkiintoisia tuotteita tai vielä käytössä olevia. Kuukauden loppuneet ovat olleet erittäin suosittuja postauksia, mutta en koe enää niitä mielekkäiksi tehdä, jo ihan siitä syystä, että en halua hillota vanhoja roskia täällä uudessa asunnossani.


Mikä oli parasta vuodessa 2018?

6 kommenttia:

 1. Etuden aurinkovoidetta aion ehdottomasti kokeilla kun kevät koittaa, myös Mizonin voide voisi toimia itsellä kesällä.

  Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mizonin voide toimii varmasti :)

   Hauskaa uutta vuotta!

   Poista
 2. Tuo Lorealin ripsari on osoittautunut aivan huipputuotteeksi :) Harva (vedenkestäväkään) ripsiväri onnistuu pitämään taivutukset alaspäin taipuvissa ja itsepäisen jäykissä ripsissäni niin hyvin kuin se tekee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on kyllä kiva kevyt massa, joka pitää ripset pehmeinä ja taipuisina, joten en yhtään ihmettele, että pitää taivutukset hankalimmissakin ripsissä :)

   Poista
 3. Misshan puhdistusbalmi kuulostaa hyvältä! Täytyy pistää mieleen toi ja testata jossain vaiheessa :) Mulla on nämä vuoden 2018 parhaat vielä vaiheessa, kun on niiiiin vaikea valita vaan yhtä joka kategoriasta. Tekisi mieli tehdä jokaisesta kategoriasta joku TOP3-postaus :D Viime vuonna listasin vaan parhaat meikit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua helpotti tämä urakka sillä, että kävin vuoden aikana kirjoitetut suosikit-postaukset läpi ja sitten vielä mietin, onko niiden ulkopuolella tullut esiteltyä jotain oikein mielenkiintoista :)

   Poista