sunnuntai 5. elokuuta 2018

Heinäkuun suosikit '18

Päätin jo hyvissä ajoin ennen kesää, että tänä vuonna ottaisin siitä kaiken irti, enkä ainakaan tekisi mitään aikataulutettua hommaa oli se sitten palkallista tai palkatonta. Voin kyllä hyvillä mielin sanoa nyt kun elokuukin on jo päässyt vauhtiin, että tuo lupaus on pitänyt. Parasta tietysti on ollut se, kun säätkin ovat vihdoin näyttäneet parastaan ja kesä on todellakin tuntunut aivan oikealta kesältä! Siitäpä syystä melkein koko heinäkuu meni melkein täysin kosmetiikkapimennossa ja ehdin jo miettiä saisinko tehtyä heinäkuun suosikeista postausta. Vietin paljon aikaa maaseudulla, joten meikkaaminen ei ollut ihan ensimmäisenä mielessä. Ihonhoitokin meni hyvin minimaalisella arsenaalilla.


Yksi kosmetiikkatuote kuitenkin ansaitsee tulla mainituksi ja se on L'oréalin Nude Magique Cushion -meikkivoide, jonka myötä pääsin vihdoin tutustumaan cushioneihin. Bongasin tämän yksilön Citymarketin poistokorista ja hinta oli huima 4 euroa! Sävy 03 hieman epäilytti, mutta päätin silti ottaa riskin, olinhan onnistunut jopa ruskettumaan tänä kesänä. Sävy onkin ehkä jopa hieman liian vaalea, ainakin jos vertaa niskan ihoon!

Tämä ei varsinaisesti ole rasvoittuvalle iholle 30 asteen lämmössä se ihanteellisen meikkivoide, mutta helppoutensa vuoksi oikein näppärä kesätuote.


Kaksi muuta suosikkia onkin sitten jotain ihan muuta. Olen nauttinut 30 asteen lämmöistä oikein olan takaa, mutta samanlaiset lukemat sisätiloissa on kylläkin ollut vähemmän nautinnollisia. Apua hikoilemiseen ja viilentymiseen on tuonut kuvassa näkyvä suihkepullo. Tällä on ollut mukava suihkia viileää vettä kasvoille.


Kolmas suosikki on myöskin helpottanut oleskelua sisällä ja ollut erittäin olennainen osa nukahtamista. Tornimallinen tuuletin on ostettu aikoinaan Lidlistä ja toimii yhä edelleen moitteetta. Tuuletin hurisee tälläkin hetkellä vieressäni, vaikka sisälämpötila asunnossani on jo laskenut muutaman asteen.


Mitä suosikkeja sinulla oli heinäkuussa?

4 kommenttia:

 1. Haha, menit sitten samalla linjalla kuin mä. :D Heinäkuussa ei tosiaan tullut pahemmin meikkailtua, oli pakko keksiä mukaan muitakin suosikkeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosmetiikka ei tosiaan ollut päällimmäisenä mielessä viime kuussa :D

   Poista
 2. Mun suosikki heinäkuussa oli lattia, jossa vietin suurimman osan ajasta maaten ja lukien, koska muuten oli liian kuuma. :D

  VastaaPoista