torstai 5. heinäkuuta 2018

Kesäkuun loppuneet '18


Kesäkuussa loppui melko maltillinen määrä tuotteita, tosin enpä ollut puoleentoista viikkoon kotona tuotteita loppuunkäyttämässä. Onneksi mukana oli kuitenkin muutama isompi pullo.


Tilasin aikoinaan 250ml pullon Avonin Clean Slate -shampoota ja tykkäsin siitä silloin oikein kovastikin. Siksipä päätinkin viimeisimmän Avonille suuntautuneen tilauksen yhteydessä hankkia shampoota isomman pullon. Jostain syystä tämä isompi versio ei vaikuttanut ihan yhtä hyvältä kuin se isompaan pulloon pakattu shampoo.

Bonacuren Moisture Kick -hoitosuihke on vanha tuttu. Tämä oli taannoin Tokmannilla tarjouksessa ja silloin se päätui ostoskoriin mukaan. Tämä saa lattiat todella liukkaiksi, mutta on muuten aivan jees. Tuoksu on todella nostalginen!

Iisin Monoi oil & Jasmin -suihkari oli hyvin peruskauraa. Tuoksu oli melko jännä, mutta ei mitenkään kyllä muistuttanut monoïta. Ehkä enemmän jasmiinia, jos sitäkään.


Kun olin saanut käyttettyä loppuun L'oréalin hiiliputsarin, olisin halunnut seuraavaksi kokeilla sitä vihreää saman sarjan putsaria, mutta sitä ei ollut siellä kaupassa mistä sitä hain, niin päädyin ostamaan punaisen exfoliating-putsarin. Tämä olisi ollut varmasti edellisessä elämässäni oikein loistava, kun ennen suosin putsareita, jotka samalla kuorivat mekaanisesti. Nykyään en enää kaipaa putsareilta kuorivaa ominaisuutta. Muuten ei valittamista.

Sain taas yllättäen ;) käytettyä loppuun yhden Cienin käsisaippuan. Tropical Dream vaikutti nimen puolesta ihan mahtavalta, mutta tämä jäi aika valjuksi tuoksunsa puolesta.

Käytin loppuun myös toistaiseksi viimeisen Adidaksen Adipure -dödön. Näitä on mennyt jo useampi ja olen tykännyt tämän alumiinittomuudesta ja tehokkuudesta, mutta nyt kaipasin vaihtelua. Tämän huonoin puoli on se, että ennen kuivumistaan, tämä tuppaa kokkaroitumaan kainaloihin, varsinkin jos levittää tuotetta melko hövelisti.


It's Skinin arbutin-seerumi loppui myös. Tykkäsin tästä ehkä enemmän kuin saman merkin c-vitamiiniseerumista. Nämä on kivan edullisia (jos tilaa ebaystä), mutta loppuu kylläkin melko nopeasti.

Mario Badescun Drying Lotion kesti käytössä noin pari vuotta. Tämä oli kyllä erittäin tehokas näppyjen nitistäjä.

Maybellinen kulmakynäkin tuli päätökseen. Tästä on tekstit kulunut pinnasta, niin en muista minkä niminen tuote tämä oli, mutta tämä oli siis semmoinen kierrettävä malli, kynä oli paksumpi kuin micro pencilissä. Tuossa toisessa päässä ruskean tulpan alla oli kulmapuuteri. Kynäosuus oli mun mielestä vähän turhan paksu, eikä tällä saanutkaan erityisen tarkkaa jälkeä.

Kocostarin silmälaput tulikin syynättyä Bette Boxin loppukatsauksessa.


Oliko mukana tuttuja tuotteita?

8 kommenttia:

 1. Bonacuren suihke on kyllä loistavaa, käy pitkille että lyhyille hiuksille!

  VastaaPoista
 2. Iisin Monoi oil & Jasmin -suihkarissa ei mun mielestä ole jälkeäkään monoista eikä jasmiinista;) Samaa mieltä: peruskauraa!

  VastaaPoista
 3. Mä mietinkin, että voisi It' s Skinilta kokeilla jotain muutakin, se C-vitamiini ei tullut omaksikaan lemppariksi, oli ihan ok, mut ei mikään wau, mut noi muut seerumit kyllä houkuttais. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kiinnostais niistä ainakin se vihreä, rasvaisuutta hillitsevä seerumi :)

   Poista
 4. Mä oon miettinyt tota Mario Badescun Drying Lotionia, täytyykin varmaan tilata se eleveniltä ens tilauksessa :) BC:n Moisture Kickiä tuli aikoinaan hamstrattua joka paikasta ja käytin sitä monta vuotta ihan päivittäin. Nyt on uineet öljyt tilalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vaihtelee innostus hiusöljyjen ja hoitosuihkeiden välillä ja nyt on selkeästi menossa suihkekausi :D

   Poista