perjantai 13. heinäkuuta 2018

Kauneusbloggaajien festarihaaste

Olette varmaan jo huomanneet, että bloggaajahaasteet on saanut jatkoa ja tällä kertaa kukin osallistuva taho on saanut valita jonkin itselleen mieluisan festarin ja toteuttaa siihen sopivan meikin ja/tai kampauksen. Postaukset tulevat ulos samalla viikolla kuin kyseiset festarit on.

En ole mikään festarihai ja ainoat "festarit", joilla olen käynyt on ollut Kuopion viinifestivaalit, jotka ei ehkä vastaa ihan sitä perinteistä festarimenoa. Tästä huolimatta mulla meinasi tulla ihan valinnan vaikeus. Päädyin kuitenkin valitsemaan itselleni Pori Jazzin, jonka kuvittelen olevan jokseenkin sivistyneempi tapahtuma kuin perinteiset mudassatelttailufestarit. Ja onhan se maantieteellisestikin sopivan matkan päässä omasta lokaatiostani. Pori Jazzit alkavat huomenna ja kestävät 22. päivä asti.


Meikistä halusin tehdä melko klassisen, mutta lisäsin siihen pienen twistin häivytetyn cutcreasen muodossa. Meikissä käytin keväthaasteen yhteydessä saatua NYXin The go-to -palettia, josta käyttöön valikoitui luomiväreistä keskiruskea sävy, jolla ensin vähän varjostin luomivakoa. Käytin paletista myös kaikkea kolmea kasvotuottetta, eli highlighteria, poskipunaa ja aurinkopuuteria.


Liikkuvalla luomella on Bellápierren Champagne-sävyinen irtopigmentti. Tuon cutcrease homman tein mustalla luomivärillä, joka saattoi olla Sleekin Au Naturel -paletista. Rajaukset on tehty essencen cuoshion-rajausvärillä. Lisäsin vielä silmän ulkonurkkiin Kissin Haute Couture ripsitupsuja.

Huulipuna ja -kynä on H&M:n oranssinpunainen kombo. Huulipuna on sävyltään Candy Apple ja kynä Tithonia.


Koska hiusjutut tuppaa jäämään mulla blogissa paljon vähemmälle huomiolle, halusinkin tämän haasteen yhteydessä keskittyä enemmänkin juurikin kampauksen toteutukseen. Inspiraation ja suoran kampaustutoriaalin sain The Pinup Companionin Rachelin videolta:Olin suorastaan vähän yllättynyt kuinka hyvin sain kampauksen toteuttua, vaikka oma tukkani on huomattavasti a)lyhyempi ja b)ohuempi kuin Rachelilla.

Ne muut festarit, joita pyörittelin mielessä olivat Jysäri ja Iskelmä festarit ja ehkä tämä look olisi mennyt myös hyvin ainakin sinne Iskelmiin.

Käyhän katsomassa mitä muut bloggaajat on saanut aikaseksi:

Blinger shimmer (Ilosaarirock)
Hannamaria (Suomipop)
HennaV (Tomorrowland) julkaisu 16.7. klo 7.00

10 kommenttia: