tiistai 3. heinäkuuta 2018

Bette Boxin loppukatsaus

Hellurei! Nyt on taas lomailtu tovi ja on aika palata blogin pariin. Mulla oli tapana Livboxin aikoihin palata kuun lopussa summaamaan vielä käyttökokemuksia menneen kuun boxin tuotteista, joten miksipä en jatkaisi perinnettä myös nimenmuutoksen jälkeen.


Biozellin kuivashampoon luvattiin sopivan erityisesti tummille hiuksille ja tämän väitteen voin hyvin allekirjoittaa. Ei jätä minkäänlaista näkyvää töhnää hiuksiin. Hyvä peruskuivis.

Rexonan Orchid Fresh -suihkusaippua tuoksuu Rexonalle tyypilliseen tapaan raikkaalta, pienellä trooppisella twistillä. Voisin ostaa tätä lisää.

Boxin jännin tuote oli ehdottomasti XZ:n omppu hiushuuhde. Tällä voi korvata shampoo pesun, mutta itse olen käyttänyt shampoo- ja hoitoainekäsittelyn jälkeen. Sanoisin, että ihan kiva ja hyväntuoksuinen tuote, mutta ehkä kuitenkin vähän turha. Mulla on ohut ja lasimainen hiuslaatu, joka on luonnostaan kiiltävä, niin mulle tämä on tavallaan vain ylimääräinen työvaihe, joka ei juurikaan lopputulokseen ihmeellisemmin vaikuta, mutta ehkä voisi toimia paremmin jollakin, jonka hiukset nimenomaan kaipaa lisää kiiltoa.


Ehkä boxin paras tuote on sitten ollut Lumenen CC-voidenäyte. Tämä ei ole erityisen peittävää ainetta, mutta tasoittaa ihoa kuitenkin hieman ja on sopiva tuote juuri niille päiville, kun haluaa vain vähän tasoitusta, eikä halua pakkeloida ihoa liikaa. Tai jos haluaa lisää peittoa, niin sitten vaan lisää peiteainetta. Harmi kun näytetuubi on niin pieni..

Lumenen Lähde-voide on on Doven dödön lisäksi vielä korkkaamatta.


Näytteistä käyttöön on päässyt vasta Kocostarin silmänaluslaput,  jotka olikin tosi jees! Ne pysyivät paikallaan todella napakasti ja tuoksuivat hyville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti