maanantai 11. kesäkuuta 2018

Bette Box kesäkuu 2018


Päätin kesäloman kunniaksi tilata ihka ensimmäisen Bette Boxini. Aikoinaanhan olin pitkään Livboxin tilaaja, mutta yhtään Betteä en ole vielä postista kotiin kantanut. Livboxin tilauksen lopetin, kun mustien laatikoiden sisältö ei enää erityisemmin ilahduttanut. Joka toisessa boxissa tuntui olevan joko dödöä tai hammastahnaa.

Mielenkiinnolla olen kuitenkin seurannut muiden blogeista Bette Boxien sisältöjä ja toisinaan ne onkin olleet ihan hyviä. Omaa laatikkoani sain odottaa viikonlopun yli, kun täällä kehitysmaassa ei koskaan arvioituun päivämäärään menessä lähetykset ilmaannu smart postiin. Mutta laatikko oli ainakin mukavan painava, joten sen puolesta oli ihan jännä nähdä mitä se oli syönyt sisäänsä.


Teemana oli tropiikin tunnelmaa, joka ei mulle kyllä ainakaan näistä tuotteista erityisemmin välittynyt.

Biozellilta oli matkakokoinen Volumizing Dry Shampoo. Tämä on kohdennettu erityisesti tummahiuksisille, joten siltä osin nappiin meni. Kuten olen aiemmin maininnut, niin en useinkaan kuivashampoita käytä, joten tämä pieni passaa mulla oikein hyvin.

Rexonan Orchid Fresh on kyllä jotenkin niin perustuote, että ehkä tämän tilalle olisin laittanut vaikka jonkun vähän erikoisemman saippuan. Tulee kylläkin käyttöön, että sinällään ihan hyvä tuote.

XZ:n omppu-hiushuuhde oli ehdottomasti boksin mielenkiintoisin tuote. Tätä onkin pitänyt testata, joten hyvä, että se tuli nyt. Tuote lupaa silottaa hiusten pintaa ja parantaa hiusten kammattavuutta. Jännä tuote, joka pääsee varmasti jo heti tänään testiin.

ohhoh, tulipas huono kuva

Lumenen Natural Perfection CC-voide tuli ihan minikokoisena näytetuubina. Tämä olisi kyllä melkein voinut tulla täysikokoisena. Lumenelta oli myös Lähde Intense Hydration voidenäyte. Tämä päätynee jollekin toiselle, koska en ihan ole voiteen kohderyhmää.

Saatoin ehkä vähän hymähtää, kun boksista paljastui Doven deodorantti. Ehkä ensi kuussa sitä hammastahnaa sitten? Tämä on onneksi oikein raikkaan tuoksuinen ja tulee varmasti käyttöön.


Mukana oli myöskin läjä erilaisia pussukoita, joista mielenkiintoisin oli tietysti Garnierin after sun kangasnaamio. Naamio lupaa rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa auringonoton jälkeen.

Kocostarilta oli mukana pari silmänympärysnaamioita. Tämä taitaa olla boksin trooppisin asia. Kocostar on mulle vielä tuiki tuntematon merkki, vaikka ahkerasti korelaisia merkkejä olenkin kahlannut läpi. Mielenkiintoista testata näitä.

Sitten oli vielä näytteet Lorealin Smooth Sugars Glow Scrubista, joka on ollut jo tovin ostoslistalla, joten tätä on kiva päästä ennakkoon testaamaan. Lumenelta oli UV primer ja Beauty serum.

Sanoisin, että ihan ok boksi. Käyttökelpoisia tuotteita, mutta ehkä tähän olisi kaivannut jonkun supertuotteen (vaikka sitten Lumenen CC täysikokoisena). Mutta tilaanko heinäkuun boksia? Todennäköisesti en.

6 kommenttia:

 1. Mä en ole koskaan tilannut ensimmäistäkään Liv- tai Betteboxia juuri sen takia, että niissä on sinänsä kivoja käyttötuotteita (useimmiten), mutta kuukausiboxilta odottaisin jotain vautsivau-elämystä. Tämänkertaiset tuotteet ovat hyviä, mutta niitä saa kyllä kaupan hyllyltäkin tarjouksesta melkein milloin vaan - ainakin valtaosan tuotteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli vähän ehkä liiankin markettilaatikko ja olisi tosiaan tarvinnut jonkun tuotteen, joka olisi sen vau-elämyksen tuonut.

   Poista
 2. Musta tää boxi oli kiva verrattuna viime kuun boxiin. Oli kuitenkin monia tuotteita joita pääsee testaamaan ja varsinkin XZ:n hiushuuhde kuulosti jännältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä kyllä varmasti löytyy jokaiselle jotakin :)

   Poista
 3. Toivottavasti ensi kuussa on se vautsi-vau, Korresia on vissiin ainakin luvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti on hyvä boksi. Mää päädyin laittamaan taas tilauksen katkolle, mutta ehkä taas tähänkin syttyy uudestaan :)

   Poista