torstai 10. toukokuuta 2018

Sunprise!


Kesäiset ilmat on vihdoin saapunut ja nyt jos koskaan on aika kaivella aurinkovoiteet esille. Mulle tuli taas ajankohtaiseksi hankkia uusi voide kasvoille ja katse suuntasi taas ebayn ihmeelliseen maailmaan. Etude Housen Sunprisea oli kehuttu monessa paikassa, niin päädyin tilaamaan sen. Tosin ensin piti arpoa kahden eri vaihtoehdon väliltä, tätä mild-versiota kun oli tarjolla kaksi erilaista: tilaamani mild watery light ja mild airy lighty.


Voide on, kuten nimestäkin voi päätellä, erittäin kevyttä ja se tuoksuu kevyesti hedelmäiselle. Levittäessä voide muuttuu lähes vesimäisen kevyeksi ja se imeytyykin ihoon todella nopeasti. Toisin kuin Misshan All-round safe block, tämä ei jätä iholle selvää harmahtavaa sävyä. Iho saattaa jäädä hieman tahmeaksi, tai ainakin mulle käy näin kasvojen iholla, mutta esim. kämmen selkään levittäessä en huomaa tahmeutta ollenkaan.

Mikä tärkeintä tietysti, voiteessa on suojakerroin 50, mikä mulle on ainakin tullut erittäin tärkeäksi ominaisuudeksi näin vanhetessa, kun iho ottaa vastaan auringon säteitä vähän liiankin hyvin ja muuttaa ne maksaläiskiksi. Tuotteen hinta pyörii noin 8:ssa eurossa ja myyjiä voi bongailla täältä.

Joko olet ehtinyt nauttia auringosta? 

6 kommenttia:

 1. Kuulostaapa muuten hyvältä noin korkean suojakertoimenkin vuoksi ja peukut tuoksulle. <3

  VastaaPoista
 2. Wau tää kuulostaa hyvältä, pakko kokeilla!

  VastaaPoista
 3. Mä mietin jonkin korealaisen ja apteekkivoiteen välillä, mutta päädyin sitten Acon matta-aurinkovoiteeseen. Siinäkin on SPF 50 ja olen ollut tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä myös tosi hyvä ja helposti saatavilla :)

   Poista