torstai 5. huhtikuuta 2018

Puuteri oman elämänsä Lumikeille


Nyt kaikki kalkkilaivan kapteenin huomio! Nyt kun Makeup Revolution on rantautunut Suomen kamaralle (wohoo!), ajattelin kertoa irtopuuterista, joka aluksi hämmensi suuresti, mutta lopulta osottautui aivan toimivaksi toveriksi. Kyseessähän on siis MuR:in Bake & Finish, jonka tilasin kuvitellen sen olevan ihan perinteinen "transluscent" puuteri. Noh, kun ekan kerran korkkasin puuterin käyttöön tuttuun tapaan meikkisienellä töpötellen, tajusin pian, kuinka suuren virheen olin tehnyt.


Puuteri nimittäin ei todellakaan ole transluscent vaan ihan oikeasti valkoista. Siinäpä sitä sitten ihmettelin, että miten etenisin sen valkoisen juuri naamalleni lätkäisseen puuteriläntin kanssa.


Myöhemmin tajusin syynätä purkkia tarkemmin ja siellähän se takapuolella lukee, että "ghost finish" ja muistelin, että kyseinen puuteri olisi lanseerattu halloweenin aikoihin nimenomaan erittäin kalpeita maskeerauksia varten.

Totesinkin pian, että tämä kannattaa levittää iholle ihan perinteisesti sivellintä käyttäen, jotta lopputuloksesta ei tule liian kalpea. Tämä on osoittautunut loistavaksi vähän liian tummien meikkivoiteiden vaalentajaksi. Tätä kun lätkäsee päälle, niin tummalta näyttävä meikkivoide sulautuukin yllättävän hyvin omaan ihoon.


Kummituspuuteri on silkkisen pehmeää sormituntumaltaan, mutta on pakattu hieman epäkäytännölliseen pakkaukseen. Itse kippaan tästä sopivan määrän tuotetta toisen puuterirasian kannelle ja siitä pyörittelen sen siveltimen avulla kasvoille. Purkissa on 35 gramman edestä tavaraa.

Bakingiä en juurikaan harrasta, mutta tällä saa ainakin silmänaluset kirkastettua. Kesällä tämä saattaa olla vähän liian "ghostly", mutta oikeastaan aika loistava tuote talven kalventamalle nassulle.


Joko olet testannut Makeup Revolutionin tuotteita?

8 kommenttia:

 1. Olen tätä MUR:n puuteria katsellut nettikaupassa, mutta jotenkin pulloon pakattu puuteri ei oikein innosta, vaikka muuten tuote kiinnostaisikin. Hyvä juttu, että MUR:n tuotteita saa nykyään ihan live-myymälöistä, mutta yhtäkään tuotetta en vielä ostanut, koska enimmäkseen tarjolla on nähdäkseni helskatin isoja paletteja, eikä niille ole nyt tarvetta. Mutta varmasti jossain vaiheessa "sorrun";)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaus on kyllä tässä vähän kömpelö. Mua vähän himottaisi yksi MuRin poskipunapaletti, mutta täytyy ehkä käyttää entiset pois ennen kuin sorrun uusiin :D

   Poista
 2. Hih, nauroin tolle kummistuspuuterille. :D Mulla on Sarin kanssa samat ajatuksen tosta pullosta, näyttää yhtä turhauttavalta kuin RMCA:n puuteri jonka ole suosiolla skipannut pakkauksen vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä hankala, jos ei ole mitään alustaa mihin sitä pystyy sirottelemaan kätevästi.

   Poista
 3. Olisin ostanut tätä, jos puuteria olisi ollut hyllyssä. Hyvä etten ostanut, vaikka voisihan tätä testata liian tummalle meikkivoiteelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D tää kyllä tasottaa kivasti tummaa meikkivoidetta!

   Poista
 4. Nyt ollaan jännän äärellä ja tämä kummituspuuteri kuulosti aika hauskalta. Itse olen sen verran punakka, ettei ehkä toimisi täällä, paitsi ehkä silmänalusilla.

  Kivaa uutta viikkoa Marika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmänaluset tämä ainakin kirkastaa tehokkaasti :D

   Sitä samaa <3

   Poista