torstai 15. maaliskuuta 2018

Miten onnistui vanhan suosikin päivitys?


Tykkäsin aikoinaan kovasti Lumenen Blueberry Curl Mascarasta. Kyseessä oli ainakin omasta mielestäni Lumenen paras ripsari, joka oli jopa niin pomminvarma, että sen poistamiseen tarvitsi kunnon silmämeikinpoistoaineen. Kuten jo seerumipostauksessa mainitsin, en alkuun ollut erityisen innostunut Lumenen uudistuksesta, mutta nyt kun olen vihdoin alkanut lämmetä useammallekin tuotteelle, päätin antaa myös Lumpun ripsarille mahdollisuuden. Vähän kyllä jänskätti olisiko Nordic Chic Full-On Curl Mascara vanhan Blueberryn veroinen.


Ripsariharja on ainakin tässä uudistetussa versiossa jotenkin hepposen oloinen, koska varsi on todella taipuvainen. Harja itsessään on lähes identtinen vanhan version kanssa, mutta tähän uuteen on ihan tuohon harjan päähän tehty tuommoiset pienet nystyrät, joilla on näppärä ihan uloimpia ripsiä harjata.

Ripsari suttaa hieman päivän aikana rasvaisimpia silmäluomia ja levittäessä tällä on helppo sohasta väriä iholle, mutta muuten tämä on osoittautunut ehkä jopa paremmaksi kuin vanha Blueberry.


Yhdellä kerroksella saa kivan luonnollista ja hyvin eroteltua jälkeä, mutta toisella kerroksella saa jo ihan mukavasti tuuheutta ripsiin. Ripset myöskin jäävät luonnollisen pehmeiksi ja joustaviksi. Ja mikä parasta, tämä lähtee todella helposti puhdistusbalmilla päivän päätteeksi pois!


Oletko testannut Lumenen uudistettuja ripsareita?

10 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää:) Käytän aika vähän Lumenen meikkejä, ja ripsiväreistä on aika huonoja kokemuksia. True Mystic Volume on viimeisin kokeilu, mutta siinä harja oli aivan liian iso ja massa märkää ja klimppistä alusta loppuun. En tykännyt sen takia. Tuollainen kapea harja on paljon parempi ja ripsari vaikuttaa muutenkin aika hyvältä:) Voisin kokeilla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole oikein ollut innostunu siitä True Mysticistä juuri sen vuoksi, kun se harja näyttää niin kömpelöltä.

   Poista
 2. Mua onkin kiinnostanut mitä tälle tuotteelle tapahtui uudistuksen jälkeen, on meinaten oma suosikkini ollut vuosia. Harvoja jotka pysyy ja AINOA Lumenen ripsari joka ei ole sotannut. Mut poistaminen oli ennen melkoista tuskaa, jos ei ollut Lumenen omaa silmämeikinpoistoainetta, joten kiva kuulla jos siihen on tullut muutos. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaisit hyvinkin tykätä tästä uudistuneesta, koska lähtee tosiaan ihan näppärästi ilman hirvittävää hinkkaamista :)

   Poista
 3. Kuulin tuosta vanhasta versiosta juuri silloin kun se oli poistumassa valikoimasta, että on ihan järkyttävän hyvä. En viittinyt ostaa silloin kokeiluun jos olisinkin tykästynyt! Nyt oon kuullut niin ristiriitaisia koskemuksia tästä uudesta ripsiristä, että en tiedä uskallanko sitäkään ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Kannattaa ehkä pitää silmällä tarjouksia ja ostaa testiin, jos halvalla saa. Itsekin päädyin tähän, kun se oli Tokmannilla(?) tarjouksessa alle 8 euroa.

   Poista
 4. En ole käyttänyt Lumenen ripsareita vuosiin paitsi sitä uutta Mystic-mascaraa, jolla sai tosi tuuheat ripset, mutta se oli ehkä vähän liian kuiva koostumukseltaan. Muutenkin mulla on jäänyt Lumenen meikit tosi vähälle käytölle, tuntuu ettei valikoimassa ole hirveän mielenkiintoisia tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jäänyt Mystic vielä testaamatta, mutta onneksi ehkä, koska mä en ainakaan tykkää kovin kuivasta massasta. :D

   Poista
 5. Mahtavaa kuulla, että tää uudistettu versiokin toimii myös hyvin :) Se vanhempi Blueberry Curl (vedenkestävänä) oli nimittäin yksi kaikkien aikojen mascarasuosikeistani.

  VastaaPoista