torstai 1. maaliskuuta 2018

Helmikuun loppuneet '18


Ah, vihdoin maaliskuu! Nyt voi alkaa ihan virallisesti odottamaan kevättä. Toivottavasti nämä hirveät pakkasetkin vihdoin helpottaisi, sillä mä olen ainakin ihan kyllästynyt jo. Nyt kaipaisi jo lämpöä.

Helmikuussa ei tullut ihan niin suurta satsia loppuneita tuotteita, kuin tammikuussa. Kuun loppua kohden kylläkin tahti kiihtyi ja sain ihan loppumetreillä pari tuotetta lisää tähän läjään.


Garnierin SkinActive -putsari oli oikein mukava tuttavuus. Tämä pesi ihon tehokkaan tuntoisesti, kuitenkaan kuivattamatta.

Magnolia Liquid Soap tuoksui kivan kukkaiselta, mutta koostumus oli aika lirua. Tämä oli kyllä hämmentävän riittoisa pullo.

Garnierin itseruskettavan ostin lähes kaksi vuotta sitten ja siinä oli vielä pohjat jäljellä. Nyt olikin lomalla hyvä hetki käyttää tuote loppuun. Käytin tätä kosteusvoiteeseen sekoitettuna, jolloin sen sai levittymään erittäin tasaisesti eikä lopputuloskaan ollut aivan luonnottoman värinen.

Who's Hair? -hoitoainekin loppui vihdoin. Tämä valtavan kokoinen leka kesti melkein puoli vuotta käytössä, ja kun hintakin oli vaivaiset kolme euroa, niin sai kyllä rahoilleen vastinetta. Koostumus oli melkoista lirua tässäkin, mutta hoitis teki kyllä hiuksista erittäin hyvin hoidetun oloiset.


Aritaumin Pore Master -primer päätyi vuoden 2017 parhaiden listalle. Tilasinkin heti uuden tilalle, kun tämä ensimmäinen alkoi esittää loppumisen merkkejä. Ehdottomasti paras pohjustaja, jota olen käyttänyt.

Dermosilin joulukalenterin tuotteista loppui kaksi: Hand & Foot Night Care -voide ja Lime Body Lotion. Käsi- ja jalkavoide oli sopivan tuhtia iltakäyttöön. Jalkojen hoidossa ei ollut ihan yhtä tehokas kuin käsillä, mutta ihan jees tuote. Lime-vartalovoide onkin tuttu jo hamasta menneisyydestä. Melko kevyt voide, jossa on hyvin tunnistettava tuoksu.

Bomb Cosmeticsilta tilauksen yhteydessä saatu erittäin runsas vanilijasuihkuvoi testeri oli näytteenä kyllä ihan mielettömän hyvä! Tästä riitti vaikka kuinka moneen käyttökertaan ja todellakin sai hyvän kuvan minkälainen tuote on kyseessä! Tämä vaahtosi todella helposti, kun laittoin nokaren tuotetta suihkukukkaan. Pieni määrä riitti helposti yhteen pesukertaan. Vaikka tykkäänkin vanilijan tuoksusta, niin tämä oli niin tuhti vanilija, että loppua kohden alkoi jo vähän kyllästyttämään. Muuten olikin oikein jees tuote, ja voisin harkita ostavani jonkun toisen tuoksuisen suihkuvoin Bombilta.


Oriflamen lip stain oli jo useamman vuoden ikäinen ja päätyikin vuoden alussa tehokäytössä olevien huulituotteiden joukkoon. Tässä oli ihanan hedelmäinen tuoksu ja huulituotteena oli muutenkin tosi hyvä, mutta koska pakkaus oli niin pieni, niin tämä tuntui jäävän muiden isompien pakkausten jalkoihin ja siksi vähän unohtuikin.

Maybellinen the Colossal Big Shot -ripsari oli jo toinen lajiaan, jonka olen käyttänyt loppuun. Muistelisin, että tykkäsin tästä ensimmäisellä kerralla enemmän kuin nyt.

Rimmelin Provocalipsin korkkasin pitkästä aikaa helmikuun aikana käyttöön, mutta huomasin koostumukseen muuttuneen vetisemmäksi eikä värikään enää levittynyt tasaisesti, joten tämä sai lähteä. Tämä oli kyllä ihan tosi kestävä tuote huulilla, mutta tuppasi kasaantumaan huulten ulkonurkkiin ikävästi. Poistamiseen tarvii jonkun öljypohjaisen tuotteen, koska edes misellivesi ei kunnolla saanut tätä irrotettua huulista.

Misshan 7 Days Tinted Eyebrow -kynä ajaa saman asian kuin meillä myynnissä oleva Maybellinen Tattoo Brow -tuote. Tämä on vaan helpommin käytettävässä muodossa. Näitä samanlaisia kyniä on myynnissä myös muilla korelaisilla merkeillä ja voi olla, että testaankin seuraavaksi jotain muuta merkkiä.


Joko kaipaat lämpimämpiä kelejä vai vieläkö saa pakastaa? 

8 kommenttia:

 1. Aritaumin Pore Master -primer vaikuttaa tosi kiinnostavalta. En ole vielä löytänyt kunnolla huokosia häivyttäää primeria, mutta oliskohan tosta mestarista siihen homman mun kohdalla... I just wonder;)

  VastaaPoista
 2. Kiva määrä loppuneita. Toi Maybellinen ripsari on vesiliukoisena yksi mun markettisuosikkeja vedenkestävää en ole kokeillut. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva määrä loppuneita :) Mulla tollanen puolenlitran hoitoaine pullo kestää maksimissaan noin kuukauden! :D

  VastaaPoista
 4. Maybellinella on yllättävän hyviä ripsareita! Max Factorin lisäksi toimii markettiripsareista mulla parhaiten :) Nyt sain pitkästä aikaa sain kulutettua yhden Maybellinen ripsarin jopa ihan lopuilleen. Harmi vaan, ettei sitä enää saa mistään kaupoista! Oli joku limited edition -kappale. Ja tietty aivan täydellinen! Ostin jonkun vastaavan tilalle ja laitoin sen vanhan ripsarin harjan siihen :D Joo, tiedän, ei toimi ikuisesti, mut hetken edes ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans tykkään Maybellinen ja MaxFactorin ripsareista! Osa Lorealeistakin on ihan ok, mutta en niistä ole ihan niin paljon tykännyt :)

   Poista