torstai 8. maaliskuuta 2018

COSRX:n haastaja


Moni varmaan jo tuntee vähintäänkin nimeltä COSRX:n Good Morning Low pH geeliputsarin? Käsittääkseni elevenillä on ollut hankaluuksia saada lisää COSRX:n tuotteita myyntiin on tuon kyseisen putsarin saaminen jäänyt ulkomaalaisten nettikauppojen varaan. Mutta mitäpä jos sanoisin, että Misshalla on vastaava tuote myynnissä, ja sitä saa kätevästi kotimaisesta lemppari nettiputiikista Bearelilta? (Tietenkin tätä kirjoittaessa tuote on loppu varastosta, mutta kannattaa seurata verkkokauppan tilannetta tai tilata tuote Suomenlahden toiselta puolen Misshan Viron nettiputiikista.)

Misshan Near Skin pH Balancing Cleansing Foam on erittäin paksua ja Spriten tuoksuista puhdistusainetta, joka vaahtoaa iholle helposti ja puhdistaa ihon kuivattamatta sitä. Tuotteessa on matala pH-arvo, joka auttaa pitämään ihon terveenä säilyttäen ihon luonnollisen suojan bakteereita vastaan.


Tuote on tosiaan melko jämäkkää, minkä vuoksi 150ml leka kestää käytössä pitkään, tätä kun ei tule lorautettua vahingossa liikaa. Noin herneen kokoinen nokare riittää erinomaisesti puhdistamaan koko kasvojen alueen, kun tuotteen vaahdottaa kosteissa käsissä.

Sprite-limpparia muistuttava tuoksuu tulee käsittääkseni bergamotti- ja limeöljystä. Jos pidät sitrustuoksuista, niin kannattaa ehdottomasti tutustua tähän.

Putsari sopii erityisesti herkälle, kuivalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Tätä suositellaan myöskin erityisesti kakkosvaiheen putsariksi.
Ps. En hyödy linkkien klikkaamisesta!

4 kommenttia:

 1. Virolaisesta Misshan verkkokaupasta olen löytänyt itsekin tuotteita, joita ei suomalaisista verkkokaupoista löydy. Ko. tuote ei ole tuttu, mutta spriten tuoksu kuulostaa houkuttelevalta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaus on vähän epähoukuttelevan näköinen, mutta muuten tämä on kyllä ihan huipputuote! :)

   Poista
 2. Kiinnostuin kun sanoit Spriten tuoksuinen. :D

  VastaaPoista