torstai 8. helmikuuta 2018

Secret Key Starting Treatment Essence


Tänään jatketaan taas essencellä, mutta ei siis essencellä vaan korealaisella hoitonesteellä. Nesteen tarkoitushan on viimeistellä ihonpuhdistus ja valmistella iho vastaanottamaan muut tehoaineet, kuten seerumin.

Secret Keyn Starting Treatment Essence on pakattu tuhtiin 155ml vetoiseen lasipulloon. En ole Misshan First Treatment Essenceen tutustunut, mutta pakkauksen ulkomuoto on kovin saman näköinen kuin tällä Secret Keyllä, joten en yhtään ihmettelisi, jos tämän on tarkoitus olla halvempi dupe Misshalle.


Tämän koostumus on täysin vesimäistä, mutta tuntumassa on silti eroa. Pullo annostelee tuotetta maltilla, joten tämmöinen iso leka riittää pitkäksi aikaa, sillä tämän on yllättävän riittoisaa.

Pullon kyljessä lukee, että pullo sisältää galactomyces ainesosaa, mikä varmasti kuulostaa mysteeriseltä, enkä itsekään ollut ihan perillä mitä nuo "galaktomyysit" (ei oikea suomennos toim. huom.) oikein on. Mutta sehän liittyy Aasiassa pinnalla olevaan fermentointiin, eli käymiseen, jolla saadaan tämä galactomyces aines. Sen sanotaan olevan erittäin tehokas ihon kosteuttaja ja kirkastaja. Se myöskin hillitsee talintuotantoa, lisää ihon elastisisuutta ja voi jopa auttaa aknen hoidossa.


Tuote sisältää myös mm. arbutinia, joka auttaa pigmenttimuutoksiin, ihoa rauhoittavaa aloe veraa sekä antioksidanttista, kosteuttavaa vihreää teetä.

Hoitoneste ei sisällä parabeeneja, väriaineita, keinotekoisia hajusteita, alkoholia, eläinperäisiä öljyjä eikä mineraaliöljyjä. 

Tästä on saatavilla myöskin ruusu-versio ja hieman harmittaa, etten tajunnut sitä tilata, mutta ehkä seuraavalla kerralla!


Käytätkö hoitonesteitä?

8 kommenttia:

 1. Oih, ompas ihanan näköinen pakkaus! Tulee käytettyä kyllä kasvojen hoidossa hoitonesteitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tyylikkään näköinen pullo ja yllättävän painava :D

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen tuote, ruusu-versio? Mulle se kiitos! :D

  VastaaPoista
 3. Tosi tyylikäs pullo:) Ja muutenkin kuulostaa aika upeelta tuottelta. En ole ennen kuullutkaan galaktomyysineistä... galaksi tuli heti mieleen;) Jotain tähtitieteellistä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kyllä avaruudelliselta, mutta totuus on hieman toinen :D

   Poista
 4. Oo, tää alkoi kiinnostaa! Pullosta tulee muuten mieleen, että sehän kuuluu ilmiselvästi aasialaisen näyttelijättären pukeutumishuoneeseen ^_^

  VastaaPoista