tiistai 13. helmikuuta 2018

Missha Deep Clear Cleansing Balm


Olen jo tovin suosinut kaksoispuhdistusta ihonhoidossa ja käyttänyt pitkään puhdistusöljyä ensimmäisen vaiheen putsarina. Valitettavasti puhdistusöljyt eivät vielä ole lyönyt täysin läpi suomalaisilla markkinoilla, kun Lorealkin lopetti superhyvän öljynsä valmistamisen. Puhdistusöljyjen saanti onkin melkolailla verkkokauppojen varassa, mikäli siis ei halua maksaa niistä mansikoita.

Koska en ollut vielä puhdistusbalmeja testannut päätin antaa sellaisella mahdollisuuden, nyt kun omat öljyvarastot näyttivät olevan loppumaisillaan. Tilasin Bearelilta Misshan Deep Clear Cleansing Balmin. Toisaalta vasta lanseerattu Yves Rocherin puhdistusöljykin houkutteli. Mutta koska ensisijaisesti olin ostamassa kakkosvaiheen putsaria (josta myöhemmin tulossa juttua), päätin samalla testata jotain uutta ja erilaista.


Deep Clear Cleansing Balm on, kuten muutkin puhdistusbalmit, kiinteässä muodossa. Mukana tulee spaatteli, jolla purkistaa saa kauhaistua sopivan kokoisen nokareen tuotetta. Balmi pyöritellään kuivana kasvoille, jolloin meikki lähtee irtoamaan. Tuote muuttuu maitomaiseksi, aivan kuten öljyputsaritkin, joten se on helppo huuhdella pois.

Mulla on jotkut vedenkestävät ripsarit ei meinaa millään irrota öljyputsarilla, mutta tällä lähtee jopa vähän sitkeämpikin ripsari, kunhan malttaa hieroa tuotetta pitkään.


Balmissa on jännä yrttimäinen, hieman hedelmäinen tuoksu, joka ei kuitenkaan ole liian hallitseva.

Hinta on mun omalla mittapuulla hieman yläkanttiin (16,90), mutta toisaalta 100 gramman purkki kestää varmasti pitkään. Tämä ainakin tuntuu erittäin riittoisalta. Ebayssä hinta on pari euroa halvempi.


Oletko käyttänyt puhdistusbalmeja?

8 kommenttia:

 1. Onpa kivan pirteä purkki! Mä käytän etenkin nyt talvella balmeja luonnonkosmetiikan puuolelta, ja ne ovat tosi hellävaraisia, vaikka moni tuote ei meinaa pelkällä vedellä lähteä pois vaan vaativat kaksoispuhdistuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tosiaan useimmat vedenkestävät ripsarit vaatii erillisen puhdistusaineen, mutta tällä tuntuu nekin kyllä lähtevän :)

   Poista
 2. Puhdistusrintamalle on tullut viime vuosina todella paljon kiinnostavia tuotteita, kuten balmit ja misellit, sekä öljyt. Mä olen itse hurmaantunut puhdistusöljyistä, mutta balmitkin alkaa vetää puoleensa vähitellen. Misshan balmi on todella pirteästi pakattu, kuten Maijakin totesi. Hinta on minunkin mielestä aika korkea, mutta tarjouksia pitääkin ryhtyä kyttäämään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bearelilta saa onneksi Bonuswayn kautta vähän rahaa takaisin :)

   Poista
 3. Olen, Cliniquen on mun lemppari, mutta Ole Henriksenin versio on haaveissa seuraavaksi, koska pitäähän niitä kokeilla läpi pystyykö mikään päihittämään Cliniqutea. ^_^

  VastaaPoista
 4. Mä käytin aikoinaan useamman purkin Cliniquen balmia ja rakastin sitä 😍 Voisinkin testata tän tuotteen, mun mielestä hinta ei paha kun nää on yleensä tosi riittoisia 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon, että tämä maksaa itsensä takaisin pitkäkestoisuudella :D

   Poista