sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Biker Babe


En ole vielä innostunut hyppäämään huulikiiltojen matkaan, mutta metalliset mattapunat sen sijaan on vienyt mennessään. NYXin Metallic Matte -punia on tullut instagramissa vastaan paljon ja ne on näyttänyt lähes poikkeuksetta mielettömän upeilta, mutta etenkin sävy Biker Babe kolahti erityisen kovasti. Se pitikin käydä noukkimassa mukaan, kun pääsin NYXin pisteelle tuotteeseen tutustumaan.


Punassa on todella näppärä aplikaattori, jolla se on helppo levittää. Mutta mikä mut erityisesti hämmästytti tässä punassa oli se, miten tasaisesti se levittyi. Näiden viininpunaisten/violettiin taittavien sävyjen kanssa sävyn tasaisuus ei ole ihan itsestäänselvää. Joku siinä pigmentissä tuppaa olemaan semmoinen, ettei se levity kunnolla. Tämän kanssa ei tosiaan sitä ongelmaa ole.

Puna pysyy huulilla suht hyvin, mutta lähtee nopeasti kulumaan huulten sisäpinnalta ja hieman kasaantuu kokkareiseksi, minkä vuoksi esim. lasin reunaan jää punasta jäljet. Poistamiseen tarvitsee kyllä ihan kunnon aineet.


Biker Babe on kyllä sävyltään just niin upea kuin olin osannut odottaakin. Tämä sopii myös tosi hyvin about kaikille ihonsävyille, kuten täältä voi nähdä.


Onko sinulla Metallic Matte -punia? 

10 kommenttia:

 1. Upea, mulla on pari metallista, eka en ollut varman onko ne kamalan edustavat tän ikäisellä, mutta kun on tarpeeksi hillitty se metallisuus niin näyttää tosi kivalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tämmöset mattaiset metallipunat on kivoja, kun ne ei ole liian kromin kiiltoisia :D

   Poista
 2. No, on kyllä mahtava sävy:) Mulla on mennyt metallipunat hieman ohi, en ole vielä päässyt niiden kyytiin;) Todella hyvännäköinen, että rupesi kovasti kiinnostamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi metallipunia on nykyään melko hyvin saatavilla, niin on helppo alkaa testailemaan :)

   Poista
 3. Upea sävy! Mulla on muutamia metalli huulilakkoja, mutta jotenkin ne on jäänyt ihan kokonaan vaan pölyttyyn meikkilaatikkoon. Pitäisi ehdottomasti kyllä käyttää useammin!

  VastaaPoista
 4. Metallivärit ovat upeita muiden huulilla, mutta en vaan osaisi itse käyttää. Mulle pitää olla matta tai kevyesti hohtava, mehukkaat huulikiillotkin tuntuvat välillä liian "esiin pomppaavilta" :D.

  VastaaPoista
 5. Mietin tätä sävyä mutta tuntui liian rohkealta :D vaikka hyvältä näyttää, koostumus näissä on kiva vaikka harvoin metallisia punia käytän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Näissä on kyllä todella smooth koostumus :)

   Poista