tiistai 2. tammikuuta 2018

Ajatuksia uudesta ja vanhasta vuodesta

Kuopion joulunavaus vuonna 2014

Hyvää alkanutta vuotta! Vuosi 2017 ei omalla kohdalla ollut mitenkään erityisen hyvä ja vuoden parhaat hetket onkin melkeinpä laskettavissa yhden käden sormilla. Teeman mukaisesti loppuvuosi saikin lähes katastrofaalisen lopun, kun mun puhelin päätti yks kaks hajota tapaninpäivänä. Onneksi sentään olen syntynyt alkuvuonna, joten pystyin sillä verukkeella pyytämään rahaa uuden luurin hankintaan. Uutukaisen pitäisikin saapua tänään.

Mutta jos 2017 oli vähintäänkin kakka, niin tälle vuodelle mulla on kovat odotukset. Luvassa on ainakin ensimmäinen oikea gallerianäyttely (jaiks!) ja kesällä matka Rovaniemelle. Toivon muutenkin, että tänä vuonna kesä on parempi säänkin puolesta kuin viime vuosina, koska tänä kesänä todellakin aijon nauttia ja tehdä mahdollisimman vähän töitä.

Eikä tässä ole edes kaikkia...

Viime vuoden kosmetiikkaostosten summia oli mielenkiintoista seurata, mutta en ajatellut enää tänä vuonna tehdä jokaisen kuukauden lopuksi ostosten koontipostausta. Koitan tänä vuonna kuluttaa hieman järkevämmin enkä mm. saa ostaa yhtäkään huulipunaa! :D Tajusin, että mulla on ehkä vähän liian paljon punaisia huulipunia, joten ei ole mitään järkeä ostaa lisää, ainakaan ennen kuin entiset on käytetty pois. Siirsinkin osan huulituotteista tehokäyttöön ja osa saattaakin tulla käytettyä pois melko pian, mutta aina voi parantaa. Myöskään luomiväripaletit on kiellettyjen ostosten listalla!


Blogissa tulee kuluvan vuoden aikana näkymään yhä enenevissä määrin korealainen kosmetiikka. Mietin myös ostopostaukset korvaisi kuukauden suosikeilla. Tai ehkä suosikkipostauksia tulevat olemaan parin kuukauden ajanjaksoilta.

Blogisynttäreille (jotka on siis vasta lokakuussa) mulla on suunnitteilla jotain erityisen kivaa palkinnon muodossa, joten toivottavasti pysytte matkassa myös tänä vuonna! :)

8 kommenttia:

 1. Mä toivon kanssa hyvää kesää, nyt tässä vesisateessa tuntuu, että kesällä ja talvella ei ole enää täällä Etelässä mitään eroa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää taas juuri hetki sitten toivoin, ettei tulisi enää yhtään lunta tänä vuonna, kun juuri kävin kuorimassa auton 10 sentin lumikerroksen alta :D Mutta kunnon kesä on kyllä tänä vuonna jo ihan must.

   Poista
 2. Mukana roikutaan. :D Täällä oli viime vuosi kans melkosen paska ja sitä edeltävä kyllä kans. Jospa nyt vähä parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! :) Toivotaan kovasti, että tänä vuonna aurinko paistaisi risukasaankin :D

   Poista
 3. Mäkin todella toivon, että sään puolesta tuleva kesä tulee olemaan KESÄ! :D Ja toiveet myös erityisen korkealla tälle vuodelle täällä muutenkin, haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi niin mukavaa, jos kesällä ei tarvisi ottaa aina takkia mukaan kun lähtee ulos :D

   Poista
 4. Toivon parempaa vuotta Marika. <3 Meillä taas yksi luuri meni eilen rikki, tyttärellä tippui i-phone kanakastikkeeseen, voitko kuvitella. Aarggh aina pitäisi olla jotain hankkimassa. Joten täällä uusivuosi alkoi sekä todella hyvin, että huonosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Oi voi, kova kohtalo ollut iPhonella. Tyydyin ostamaan itselleni ihan halvan puhelimen, jos kuitenkin elinikä on pari vuotta, niin tulee kalliiksi uusia aina kalleimpaan malliin :/

   Poista