sunnuntai 12. marraskuuta 2017

(Pikkujoulu?)kynnet


Nyt kun mun kynnet on vihdoin saavuttanut mukavan pituuden, olen ottanut kaiken ilon irti kynsien lakkaamisesta. Usein lakkaan vain ihan yhdellä värillä, mutta nyt tein lakkauksen kolmella eri värisellä lakalla ja lopputulos on hyvin jouluisa.

Onnistuin kyllä melkein heti kämmäämään tuon keskisormen lakkauksen, kun olin juuri levittänyt päällyslakkaa kaikille kynsille ja sitten lähes heti sen perään kolhasin tuon keskarin toiseen käteeni ja sehän menikin sitten heti ruttuun. Onneksi sain korjattua sen silti siedettävään kuntoon. Mulle käy kyllä melkein aina niin, että onnistun sähläämään kynsilakat heti ihan rullalle.


Mutta anyway, lakkaus syntyi kuvan nelikolla. Avonin Gel Finish lakka on nykyään mark-sarjan alla, mutta samaa tavaraa on siis vielä myynnissä. Valitettavasti en tiedä mikä tämän sävyn nimi on, koska pullossa sitä ei missään lue, mutta onpahan ihan mahtava punaisen sävy. Nämä Avonin geelilakat kuivuu myöskin todella nopeasti, ja kuten kuvasta voi nähdä, tämä on ollut erityisen mieluisa lakka.

Nimettömissä on essencen valkoista geelilakkaa ja niihin töpöttelin aikoinaan Livboxista saatua Dermosilin kultaista kynsilakkaa kärkiin. Essencen geelipäällyslakka viimeisteli vielä kokonaisuuden!


Joko joulu alkaa näkymään sinunkin kynsillä?

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit, varsinkin toi nimetön todella upeasti onnistunut, tykkäisin tollaisesta lookista kaikissakin kynsissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyykin joskus koittaa pelkkää valkoista ja kultaa kaikissa kynsissä :)

   Poista
 2. Hyvännäköinen kokonaisuus. Nimettömän vaalea sävy on tosi nätti ja tuo särmää:)

  VastaaPoista
 3. Oi miten nätit! Ja tosiaan jouluiset ♥

  VastaaPoista