tiistai 24. lokakuuta 2017

Vihdoin Catricea!


Mulla on siitä lähtien ollut hirveä hinku päästä hypistelemään Catricen tuotteita, kun ensimmäisen kerran kuulin, että tuotemerkki olisi tulossa Suomeen myyntiin. Catricen tuotteita on toki voinut tilata ulkomailta ja sittemmin myös pretty.fi:stä, mutta eihän se ole sama kuin tuotteiden livenä hypistely ja valikointi.

Valitettavasti tänne hevonkuuseen ei Catricea ole saatu, mutta onneksi aina voi käydä vaikka Tampereella Citymarketissa tuotteisiin tutustumassa. Pakko käyttää kulunutta fraasia, mutta Catrice-hyllylä meinasi todellakin mopo lähteä käsistä! Niin paljon jännää, uutta kokeiltavaa olisin voinut ostaa, mutta oli pakko pitää ohjat hyppysissä ja tyydyin tällä kertaa hankkimaan vain Prime and Fine vaalennustipat, Glam & Doll vedenkestävän ripsarin ja Camouflage Creamin. Ostin myös kuvassa näkyvät Lorealin suihkeen ja It's Skinin kangasnaamion samalla reissulla.


Glam & Doll -ripsarissa on silikoninen melko kapea harja, jolla saa kivan erotellut ripset. Kokonsa ja erottelevuutensa vuoksi tämä toimii erinomaisesti alaripsillä. Ripsari tuuheutta kohtalaisesti, mutta ei yllä ihan samanlaisiin ulottuvuuksiin kuin oma suosikkini Maybellinen Push Up Drama.


Taivutukset saattaa hieman lässähtää päivän aikana, mutta samaa tekee myös essencen vedenkestävät ripsarit. Kuten essence ei Catricekaan ole kallis merkki, eikä siis tämäkään ripsari muutamaa euroa enempää maksanut. Siihen hintaan voisin hyvinkin uudestaan ostaa Glam & Dollin ihan vaan sitten vaikka alaripsi-ripsariksi.

vasemmalla Prime and Fine, oikealla Maybellinen Dream Nude meikkivoide ja keskellä näiden sekoitus

Prime and Fine Transformer Dropsit on hyvin vaaleaa (ei kuitenkaan valkoista) nestemäistä ainetta, jolla voi vaalentaa liian tummaa meikkivoidetta. Erinomainen lisä meikkikokoelmaan etenkin meille, jotka muuten aina ostaisivat valikoiman vaaleimman meikkivoiteen, jollei siinä olisi väärä pohjasävy. Jos siis vaikka itsellä on keltapohjainen ihonsävy, ja vaalein meikkivoide on punapohjainen, voi ostaa sävyn tai pari tummemman tuotteen, jossa on oikea pohjasävy. Sitten vain sekoittaa vaalennusainetta sekaan sopivan tummuusasteen saavuttamiseksi.


Ihan ensimmäisenä ostoskoriin nappasin Camouflage Creamin (sävy 025 Rosy Sand), jota olin jo pitkään himoinnut. Kevyesti persikkainen voide häivyttää hyvin silmän alusten sinisyyttä ja kirkastaa katsetta.


Mulla ei kovin tummat silmän aluset ole, mutta huomasin kyllä jo heti ensimmäisellä käyttökerralla kuinka hyvin tämä kirkasti silmänalusia ja häivytti tummuutta. Yläpuolen kuvassa vasemmalla eli oikean silmän alapuolella on peiteainetta ja eron kyllä huomaa.

Tämä on ollut parasta levittää sormin, jolloin ihon lämpö saa sen asettumaan iholle.

Swatchailen myös mm. meikkivoiteita ja niihin pitää ehdottomasti myöhemmin tutustua paremmin.


Joko olette päässeet Catricen tuotteisiin tutustumaan?

8 kommenttia:

 1. Mulla on ollut tuosta Glam & Doll ripsarista se vesiliukoinen versio, joka on todella hyvä, erityisesti alaripsille harjan ansiosta:)
  Camouflage Cream on myös yllättävän toimiva tuote ja sopii just silmänalusille mainiosti. Loistava löytö:)

  VastaaPoista
 2. Mä en ole tainnut käyttää ikinä mitään Catriselta, yksi meikkivoide on jota haluaisin kokeilla.

  VastaaPoista
 3. Meilläpäin Catricea myy Carlsson. Olen kulkenut ohi mutta en ole jäänyt hypistelemään, pelkään että halpa hinta saa tekemään heräteostoksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt tiedän mihin suunnistan ensimmäisenä kun seuraavan kerran käyn Kuopiossa! ;)

   Poista
 4. Mua kiinnostaisi tuo vaalentava voide. Mulla on The Body Shopin vastaava tuote, mutta se muuttaa mattavoiteita vähemmän matoiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole huomannut, että tää Catricen vaalennusaine muuttaisi meikkivoiteen ominaisuuksia, muuten kuin ehkä paksuntamalla hieman vesimäisen ohuita meikkivoiteita.

   Poista