sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Syyskuun loppuneet '17


Kääk, miten nopeasti aika on lähtenyt taas rullaamaan, kun koulu alkoi! Ei meinaa enää riittää aika blogille. Syyskuukin meni ohi ihan hujauksessa, joten eiköhän katsota mitä menneen kuun aikana tuli käytettyä loppuun. Syyskuun saldo oli kyllä aika onneton.


Hiusjuttuja loppui vain kaksi. Biozellin Texturizing Spray on ihan must. Tämä oli jo toinen laatuaan, jonka sain käytttyä loppuun. Tämä on onneksi todella riittoisaa ja yksi pullo kestääkin monta kuukautta.

Glissin Fiber Therapy Bonding Repair-in-oil spray oli tosi hyvän tuoksuista, mutta toisinkuin Biozell, tämä loppu ihan hetkessä. Ei siis ole erityisen riittoisaa.


Ihan viime metreillä loppunsa koki Rainbown Shaving Gel. Tämä oli ihan perushyvää kamaa, tosin korkki ei tahtonut pysyä kiinni.

Palmoliven Feel the Passion -suihkari kuulosti siltä, että tässä voisi olla huumaavan hyvä tuoksu. Noh, ei se huono ollut, mutta nimen perusteella odotin jotain muuta. Aika basic suihkugeeli ja tuoksukin oli vähän meh.

Cienin käsisaippuat sen sijaan on ihan huippuja ja tämäkin Elderberry oli todella herkullisen tuoksuinen! Elderberry kuuluu perusvalikoimaan, joten tätä saatan hankkia vielä lisää.


Maybellinen The Colossal Big Shot mascara oli sen verran hyvä tuote, että en yhtään ihmettele miksi siitä on tullut monen suosikki Maybelline ripsari. Mä en vaan saanut tällä yhtä tuuheuttavaa jälkeä kuin Push Up Dramalla, niin mun suosikkia tästä ei tullut, vaikka hyvä olikin noin muuten.

Avon Magix -valokynää ei enää valmisteta, mikä on harmi, sillä tällä sai todella luonnollisen näköistä hehkua.

H&M:n aluslakka oli muuttanut väriään aika rajusti, joten tämä saa myöskin mennä.


Mitenkäs syksy on lähtenyt käyntiin?

4 kommenttia:

 1. Biozellin Texturizing Spray on ihan mun lemppari, aina oltava pullo jemmassa kaapissa. :)

  VastaaPoista
 2. Biozellin suolasuihke on mun lemppari, niinpä tekstuurisuihkekin pitää hommata lähiaikoina ehdottomasti. Cienin käsisaippuat on mun lemppareita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole vielä(kään), päässyt ihan sinuiksi sen suolasuihkeen kanssa, mutta tuo rakennesuihke on ihan ehdoton. :)

   Poista