sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Munasta asiaa


Kuten syyskuun ostopostauksesta kävi ilmi, hyödynsin Bearelin Holika Holika alen ja tilasin mm. tänään käsittelyssä olevan hassun munan muotoisen Smooth Egg Skin Cleansing Foamin. Korealaiset on tunnettuja hauskoista pakkauksista, eikä tämä todellakaan tee poikkeusta.


Pakkauksen sisältä paljastuu kananmunankeltuaista muistuttava flippikorkki, josta tuote annostellaan. Munan alapuoli (eli pakkauksen säiliöosa) on pehmeämpää muovia, joten viimeisetkin rippeet on helppo rutistella ulos.

Itse putsari on melko ohutta. Nimestä päätellen tämän voisi kuvitella olevan vaahtomaista, mutta omasta mielestäni tämän koostumus on lähempänä geeliä, vaikkakin kovin vesimäistä. Toki se vaahtoaa iholle pyöritellessä ihan hyvin. Vaahto sisältää Jiri-vuoren vapaiden kanojen munista saatavia luonnollisia ainesosia (kuorijauhe ja munan kuoren kalvo). Näiden sanotaan poistavan iholta kuollutta ihosolukkoa ja puhdistavan ihohuokosia tehokkaasti.


Tämä ei jätä ihoa kiristelevän puhtaaksi, vaan iho pysyy kosteutetun tuntoisena. Vaahdon marja- ja hedelmäuutteet ravitsee ja kirkastaa ihoa.

Kananmunat ei tunnetusti tuoksu erityisen hyvälle, mutta ei tarvitse silti pelätä, että tämä haisisi mädäntyneille munille. Tässä on ihan hyvä tuoksu, joka on tosin todella vaikea kuvailla: vähän leivosmaisen makea, mutta ei kuitenkaan.

Tämä kustantaa vain 9,95€.


Mikä on jännin kosmetiikkapakkaus, jonka olet nähnyt?

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on saanut vuoden 2016 iF Design Award -palkinnon :D

   Poista
 2. Onpa kekseliäs ja hauska pakkaus:) Ei muistu mieleen mitään vastaavaa, vaikka TonyMolyn tuotteet on melkein järjestään pakattu hullunhauskasti:D

  VastaaPoista
 3. Mulla on munan mallinen primer, joka on toki hauskan näköinen mutta se vie kauheasti tilaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkään ei kyllä ole mitenkään erityisen travel-friendly :D

   Poista