keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Kuulumisia

Kun lopetin työt, kuvittelin, että mulla olisi yhtäkkiä tosi paljon vapaa-aikaa, mutta eihän se ihan niin mennytkään. Tuntuu, että olen nyt ollut kiireisempi kuin aikoihin. Tarkoitus ei ollut pitää blogista taukoa, mutta sekin nyt vain pääsi tapahtumaan. Koitan taas tehdä paluuta pikkuhiljaa ja ajattelinkin, että olisi hyvä aika päivittää kuulumisia.

Pari viimeisintä viikonloppua on mennyt reissussa. Viime viikonloppuna olin Pohjois-Pohjanmaalla viettämässä äitin yllätyssynttäreitä. Olikin ihan huippua päästä pitkästä aikaa mahdollisimman kauas Kankaanpäästä ja näkemään lähes kaikkia sukulaisia. Sitä edellisenä viikonloppuna olin Tampereella katsomassa Reetan juoksua ja hyvät sijoitukset saivat jatkoa.


Samalla reissulla pääsin vihdoin monen kuukauden odotuksen jälkeen Catrice-pisteelle hipelöimään tuotteita livenä. Mopo meinasi kyllä karata käsistä, kun olisi ollut niin paljon kaikkea mielenkiintoista ostettavaa, mutta rahatilanne on nyt sen verran kehno, että joku tolkku piti hommassa pitää mukana. Muutaman tuotteen toki ostin ja niistä onkin tulossa postaus jossain vaiheessa.

Perjantai 13. päivä on tunnetusti epäonnen päivä, mutta mulle se oli ainakin kovin onnekas, kun autoni meni katsastuksesta läpi ja katsastusasemalla sain tietää, että meidän näyttelyhakemus oli hyväksytty, joten pääsemme muutaman opiskelutoverin kanssa esittämään töitämme galleriaan ensi keväänä! Vielä olisi yksi näyttelyhakemus täytettävänä ja toivottavasti myös se kantaisi hedelmää, niin sitten pääsisin järjestämään ensimmäistä yksityisnäyttelyä.

Mutta jottei hommat menisi aivan putkeen, niin olihan se napattava pieni flunssan poikanen viikonloppuna ja sen vaivaamana onkin hyvä jäädä syyslomalle! Onkin ensimmäinen oikea loma sitten viime joululoman..


Mutta mitäs sinne ruudun toiselle puolen kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti