keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Aritaum


Benefitin Porefessional pohjustusvoide on saavuttanut jonkinlaisen kulttimaineen ja on lähes joka toisen kosmebloggaajan tai -tubettajan suosikki tuote ihohuokosten häivytykseen. Itse en ole päässyt kyseistä tuotetta testaamaan, koska Benefitin tuotteiden saaminen Suomen kamaralle on melkeinpä ulkomaan matkan takana. En kyllä ehkä muutenkaan haluaisi maksaa pohjustajasta useampaa kymppiä.

Uusin youtube-kanavalöytöni on ollut TheBeautyBreakdown, joka keskittyy enimmäkseen korealaiseen kosmetiikkaan. Sieltä sainkin vinkin, että Aritaumin Pore Master Sebum Control Primer olisi paras dupe Porefessionalille. Saatavuuskin on ebayn kautta mitä mainion ja hinta vain noin 7 euroa!!


Ei mennytkään kauan, kun Pore Master oli klikattu ostoskoriin ja pääsin parin viikon odottelun jälkeen testaamaan tuotetta. Ei voi kyllä sanoa muuta kuin, että onpahan tehokkaasti ihohuokosia blurraava tuote! Ekan kerran jälkeen piti hetki kyllä tovi pällistellä ihoa peilistä, kun se näytti niin tasaiselta. Kaikkein suurimmat kuopat ei tietenkään täysin kadonnut näkyvistä, mutta olin silti erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

Ja olen kyllä vieläkin, vaikka tuubissa lukevat sanat "sebum control" ei ainakaan omalla kohdallani ole täysin pitänyt paikkaansa. Rasvaisuudelle kun ei oikein voi mitään. En tietenkään voi sanoa onko tämä hyvä dupe Porefessionalille, koska siitä ei ole omakohtaisia kokemuksia, mutta kyllä tämä mulla ainakin on syrjäyttänyt muut pohjustajat ja varmasti tilaan uuden tuubin tämän ensimmäisen loputtua.


En voinut myöskään vastustaa kiusausta saman sarjan irtopuuterista. Tämä on todella hienojakoista ja suorastaan sulaa sormien välissä pyöritellessä. Purkki ei ole valtavan iso, mutta eipä ole hintakaan. Tästä saa pulittaa noin kuusi euroa.

Mukana tulee puuterivippa, mutta itse tykkään käyttää irtopuuterin levitykseen meikkisientä ja sillä puuteri asettuukin iholle todella kivasti. Tämä olisikin vallan mukava irtopuuteri muuten, mutta tässä on vähän kummallinen tuoksu, joka ei ainakaan omaa nokkaa hirveästi miellytä.


Kiinnostaako korealainen värikosmetiikka?

8 kommenttia:

 1. Kyllä kiinnostaa, mutta en ole ehtinyt kovin paljoa perehtyä muuta kuin Misshan BB-voiteen verran, jos oikein muistan;)
  Mulla kynnys tilata esim. eBaystä on korkealla, ja sieltä tai vastaavista kaiketi edullisimmin dupeja saisi ja muuta kiinnostavaa tavaraa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltähän kyllä saa vaikka ja mitä :D Ja kun maksaa paypalillä, niin missään vaiheessa ei tarvitse kortinnumeroita jaella myyjille ja jos jostain syystä et saakaan tuotetta, niin rahat on kyllä onneksi mahdollista saada takaisin :)

   Poista
 2. Onpa kiinnostava tuo pohjustaja! En oo itekään Benefitin versioo kokeillu,ehkä vielä joku päivä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä itsekin pääsen joskus testaamaan Benefitiä :)

   Poista
 3. Viimeksi kommentoin että olen aikonut kokeilla Aritaumia, mutta sitten muistin että mullahan on tämä pohjustaja :D. Pakkaus on vaan erilainen, mutta nimi on ihan sama. Musta tämä on ihan hyvä, ei sellainen vau mutta olen käyttänyt sitä aika paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näissä on pakkausuudistus tapahtunut vissiin aika lähiaikoina, kun olikohan Beautynetkorealla on molempia, vanhempaa ja uudempaa myynnissä.

   Poista
 4. Oho, täytyypä harkita tätä jossain vaiheessa! Puuteri varmaan sisältänee talkkia? :) Mä olen kokeillut sitä Benfitin tuotetta, mutta en enää muista, tykkäsinkö vai en :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuterista en osaa sano, koska pakkauksessa ainoa ymmärrettävä teksti on "Made in Korea" :D

   Poista