torstai 17. elokuuta 2017

Sence Beauty Blackhead Peel-Off Facial Mask


Vaikka viime vuonna tulinkin sihen tulokseen, että naamassani näkyvät pisteet eivät olekaan mustapäitä, niin jostain syystä innostun aina kovasti, jos jokin tuote lupaa poistaa mustapäät ihosta. Kun törmäsin Sence Beautyn Blackhead Peel-Off -naamiopakettiin Vantaalla Saiturinpörssissä, en voinut vastustaa kiusausta. Tuotteen tarkkaa hintaa en muista, mutta jossain parin euron paikkeilla se pyöri. Pakko muuten suositella Saiturinpörssiä! Tiedättekö sen tunteen, kun astuu ulkomailla johonkin ihan perustavarataloon sisälle ja saa silmät pyöreänä ihmetellä kaikkea niitä tuotteita, joita kotomaassa ei myydä. Vähän samanlainen tunne tuli kun pyöri Saiturinpörssin kosmehyllyllä!


Naamiopaketti kätkee sisäänsä 5 yksittäispakattua naamiopussukkaa. Yksi pussi vastaa yhtä käyttökertaa ja siitä riittää hyvin koko kasvoille levitettäväksi. Naamio kannattaa koittaa levittää mahdollisimman tasaisesti, koska aika voi käydä pitkäksi odotellessa, että kun muutamat kohdat vielä kuivuu samalla kun muu naama on naamion kuivuttua kireä kuin kasvojen kohotuksessa käyneellä.


Youtube on täynnä videoita, joissa ihmiset koittavat lähes tulkoon itkua vääntäen saada revittyä samankaltaisia naamioita iholtaan, mutta ei tämän poistaminen ainakaan mulla ole sattunut, ellen sitten ole saanut hiuksia tai kulmakarvoja naamion sekaan. Naamio kannattaakin levittää niin, ettei hiukset eikä muutkaan karvat ole lähelläkään sen rajoja.

Naamio irtoaa melko helposti kokonaisena ja se nappaa kyllä tehokkaasti niin kaikki pikkkukarvat kuin epäpuhtaudetkin. Iho onkin todella puhdistetun näköinen tämän jäljiltä. Mikään täydellinen tuote tämä ei kuitenkaan ole, sillä iholle jäävät naamion rippeet ovat todella haastavia poistaa jopa vedellä! Käsistäkään tuote ei lähde ihan helposti.

Mutta jos jännät mustapäänaamiot kiinnostaa kannattaa pääkaupunkiseudulla liikkuessa suunnata Saiturinpörssiin.


Oletko testannut mustapäille tarkoitettuja peel-off -naamioita?

8 kommenttia:

 1. Mä olen käyttänyt Maybeautyn samantyylisiä naamioita, joita onkin aika monessa blogissa vilkkunut. Suosin mielummin voidemaskeja, koska en niin välitä repivästä fiiliksestä, mutta näillä mustapäät lähtee yleensä hyvin irti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ole oikeastaan koskaan ollut suuri peel-off-naamioiden fani, mutta kaikkea hullua pitää kokeilla :D Ja jos ei muuta ihosta lähde, niin ainakin ne kaikki ihan pienimmät karvat!

   Poista
 2. En ole muuta kuin lappuja, mutta nää naamiot kiinnostaa kovasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laput on kyllä huomattavasti helpompia käyttää :)

   Poista
 3. Voe että, Saiturinpörssi on yksi mun lempparikaupoista. Käyn oman kylän Saiturissa viikottain tsekkaamassa mitä kivoja uusia kosmejuttuja löytyy hyllyistä ja melkein aina löytyy jotain jänskää:) Mustapäänaamioita en ole kokeillut, kun ei ole mustapäitä, mutta viimeksi näin siellä jopa Mitomon naamioita, jepulis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Mitomon naamioita tulikin myös ostettua kuten myös jotain eurooppalaisia kangasnaamioita :) Kiva tietää, että Saitureita on muuallakin!

   Poista
 4. Mahtavat kuvat, mutta myönnän, poistaminen pelottaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän poistaminen ei onneksi ollut yhtään niin kauheaa kuin saattoi kuvitella :)

   Poista