sunnuntai 27. elokuuta 2017

Mistä ostaa korealaista kosmetiikkaa?

Olen kuluneen kesän aikana kastanut jalat oikein kunnolla korealaisen kosmetiikan ja etenkin ihonhoidon meressä. Kangasnaamiot saivat aikaan sen alkusysäyksen, jonka jälkeen perinteiset garnierit ja lumenet on alkaneet tuntua, noh, arkisilta. Ebaystä on löytynyt sellainen kosmetiikan karkkikauppa, että ihonhoito on päässyt ihan uusiin sfääreihin ja joka päivä tulee vastaan jotain uutta ja jännää.


BeautynetKorea

BeautynetKoreasta kannattaa hamstrata kangasnaamioita. Yksittäisiä naamioita voi saada ihan parillakymmenellä sentillä! Toimitusmaksut on muuttuneet täällä ja postikulut määräytyy ostosten painon mukaan. Tilasin taannoin 16 kangasnaamioita, joihin postikuluja tuli noin 8 dollarin edestä. Mutta jostain syystä se ei tuntunut niin pahalta, kun itsenaamiot maksoivat noin 7 dollaria, eli käytännössä ei juuri mitään. Ostoksista saa myös krediittejä, joita voi käyttää myöhempiin tilauksiin. Tilaukset saapuvat perille noin parissa viikossa.


f2plus1

Jos ei kauheasti kinostele maksaa postikuluja, mutta BNK:n valikoima muuten kiinnostaa, niin suuntaapa katseesi ebayn puolelle ja etsi sieltä f2plus1, joka on siis BNK:n ebay-myymälä. Täältä tilatessa ostoksiin ei lisätä postikuluja, mutta hinnat on hitusen kalliimpia. Täältä ostan itse lähinnä yksittäisiä tuotteita. Toimitus tapahtuu myöskin noin parissa viikossa.


rinishop

Ebayn puolelta löytyy myöskin rinishop, joka on ehkä inasen kalliimpi kuin f2plus1, mutta kyseinen myyjä toimittaa tuotteet myöskin nopeasti ja muistelisin, että tämän mukana sai näytteitäkin.


Bearel

Mikäli jollekin tuotteelle on todella pikainen tarve, niin silloin tilaan kotimaisesta Bearelista, josta tilauksensa saa yleensä parissa päivässä. Hinnat on toki ebay:tä tyyriimmät, mutta opiskelijana saat Frankin jäsenenä alennusta 10%. Tilauksen mukana on myös muutama näytepussukka.


Onko K-beauty kärpänen puraissut jo sinua? 

6 kommenttia:

 1. Mä tilaan yleensä Ebaystä, esim. näiltä myyjiltä ja jos on tuntematon myyjä niin googlaan muiden kokemuksia. Ja toki katson, että myyjällä on paljon ja hyvää palautetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kyllä varmaan uskaltais tilatakkaan jos positiiviset palautteet ei olisi lähellä 100 prosenttia. :D

   Poista
 2. Mä tilaan varsinkin sheet maskeja eBaysta, toki vain hyvää palautetta saaneilta ja paljon myyneiltä. On meinaten hinta esim. Tony Molyn maskeissa kohdillaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä välillä hirvittää, kun Suomessa saa joistain sheet maskeistä pulittaa jopa 5 euroa per kappale :o

   Poista
 3. Minä olen tilannut Cosmetic Love'lta, suht edulliset hinnat, paljon merkkejä ja hyvä palvelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyypä tutustua tuohonkin verkkokauppaan :)

   Poista