maanantai 21. elokuuta 2017

All-around Safe Block

Vaikka syksy alkaa olemaan jo aivan käsinkosketeltavissa, ei kannata unohtaa ihon suojaamista auringonpaisteelta. Mikäli tämä vuosi jatkaa parin edellisen vanavedessä, on luvassa aurinkoinen alkusyksy.

Esittelin keväällä rasvaiselle iholle sopivan ACOn Mattifying Sun Face Fluidin. Tällä kertaa vuorossa on Misshan kehuttu all-around Safe Block -sarjan Sebum Zero Sun 50+.


Näitä all-around Safe Blockeja on useita erilasta, joten varmasti jokaiselle löytyy sopiva. Sebum Zero Sun on tarkoitettu nimenomaan rasvoittuvalle iholle. Vihreä tee ja teepuulehtiuute mainitaan rasvoittuvuutta hillitsevinä ainesosina.

Voin nyt heti paljastaa, että olin hieman pettynyt tähän. Rasvoittuvan ihon tuotteeksi tämä on hieman hankalasti/hitaasti imeytyvää.  Iho jää hieman tahmean tuntoiseksi ja saattaa näyttää alkuun hieman harmaalta, ennen kuin voide imeytyy. Ja kuten arvata saattaa, ei tämä nyt ihan mihinkään ihmeisiin rasvoittuvuudenkaan kanssa pysty.

Kuninkuusravilauantaina vietin koko päivän ulkona ja illalla huomasin, että nenänpää oli selvästi saanut aurinkoa ja punoitti vähän. Toki rasvoitun nenästäni eniten ja vaikka iholla olikin tämän aurinkosuojan lisäksi vielä pohjustusvoide, meikkivoide ja puuteri, ei mikään näistä edellämainituista pystynyt kunnolla suojaamaan auringolta, kun nenän rasvat sulattivat ne pois.


Se hyvä puoli tässä kuitenkin on, että tätä voi käyttää niin kasvojen kuin vartalonkin iholla, eikä siis tarvitse ostaa kahta erillistä tuotetta. Voiteessa on UVA- ja UVB- suoja.

En silti halua tuomita Misshan aurinkotuotesarjaa yhden tuotteen perusteella. Ainakin Aqua Sun Gel kuulostaa jo nimensäkin puolesta kevyemmältä ja siten paremmalta. Katsotaan päädynkö ensi kesänä testaamaan sarjasta jotain muuta tuotetta, vai päädynkö johonkin aivan muuhun tuotemerkkiin.


Onko Misshan aurinkotuotteet tuttuja?

6 kommenttia:

 1. Misshan aurinkotuotteet on mulle ihan vieraita. Mä olen Acon kannattaja;) .
  Acon fluidi-tyyppinen SPF50 aurinkosuojavoide on ihan mun lemppari, etten ole muita vilkaissutkaan koko kesänä. Harmi, ettei Missha toiminut. Luulisi, että aasialaiset osaa tehdä ihan takuuvarmat aurinkosuojatuotteetkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että ongelmaoli vain tässä Sebum-versiossa, koska ainakin Essence Sun-versio on kerännyt paljon kehuja :)

   Poista
 2. Harmi, ettei tää pysynyt kovin hyvin. Näissä korkeimmissa suojakertoimissa on kyllä haastavuutta tehdä tuote, varsinkin jos on rasvoittuva iho.

  VastaaPoista
 3. Rasvoittuminen kuluttaa tosiaan suojaa, ja muutenkin voiteita pitäisi lisätä pitkin päivää, mutta alapa meikin päälle lätkimään aurinkovoidetta tai sitten pitäisi vaan pestä kasvot ja tehdä meikki uudestaan :)

  VastaaPoista