keskiviikko 2. elokuuta 2017

Alaston iho


Harvemmin tulee tilattua meikkivoiteita sokkona netistä. Sävyjen kanssa kun ei voi oikein olla varma, ja netistä löytyvät swatch-kuvatkin saattaa olla vain suuntaa-antavia. Mulla alkoi kuitenkin olla semmoinen tilanne, että jo olemassaolevat meikkipohjatuotteet vetelivät viimeisiään, joten päätin uskaltautua tilaamaan uuden.

Ensin mietin L'oréalin Infallible 24-h Mattea, mutta siitä ei ollut haluamaani sävyä saatavilla juuri sillä hetkellä Cocopandasta. Päädyinkin siis tutkimaan mulle ennenstään tuntemattoman Mesauda Milanon valikoimaa. Tykkäsin aikanaan kovasti Lumenen Nude Perfectionista, mutta mokomat menivät sen lopettamaan. Se oli mukavan kevyttä, mutta silti tarpeeksi peittävää. Tykkäänkin nykyään enemmän, kevyen vesimäisistä meikkivoidekoostumuksista, kuin kovin paksuista ja superpeittävistä.


Nude Skin vaikuttikin siis oikein lupaavalta ja swatcheja googletellessa vaalein sävykin 401 Fair näytti sopivalta, joten päätin uskaltautua testaamaan tätä.

Tuote on pakattu kivan näköiseen huurteiseen lasipulloon ja voiteen annostelu on näppärää mukana tulevan pipetin avulla.


Sävy ei ehkä ollut ihan sitä mitä netistä löytyneet kuvat antoivat olettaa, mutta yllättävän hyvin tämä silti mun keltapohjaiselle iholle sulautuu. Yläpuolella olevasta kuvasta huomaa, että tämä on mun muita meikkivoiteita inasen punertavampi ja ehkä asteen tummempikin, mutta...


Mutta näyttää iholla todella hyvältä! Tuossa vasemmalla on mun iho ilman mitään ja oikealla meikkivoiteen kanssa (ilman pohjustusta tai puuteria). Tämä tasottaa ihonsävyn epätasaisuuksia, mutta iho näyttää silti iholta.

Rasvaisella iholla kestävyys ei toki ole mikään paras mahdollinen, mutta suosittelisinkin rasvaiselle iholle mieluummin kevyttä meikkipohjaa, kuin paksusti pakkeloitua.

Nude Skinin suositushinta on noin 24€, mutta sen voi lunastaa itsellensä ainakin vielä alennettuun hintaan (11,55€) Cocopandalta.


Suositko ohuen vesimäistä vai paksun peittävää meikkivoidetta?

6 kommenttia:

 1. On todella luonnollisen näköinen lopputulos, sellainen "your skin, but better":)
  Itse suosin ohuen ja paksun meikkivoiteen väliltä, heh. Useimmiten kallistun peittävän kannalle, mutta erilaisia meikkivoiteita sekoittelemalla saa toisinaan aika hyviä "siltä väliltä" -tuloksia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekottelemalla saa kyllä hyvin tehtyä itselle sopivan cocktailin :D

   Poista
 2. Tosi kaunis ja luonnollinen iholla! <3

  VastaaPoista
 3. Ihana lopputulos! Mäkin tykkään eniten tällaisista meikkivoiteista :)

  VastaaPoista