keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Pannuprojekti vol. 2

Mua alkoi tässä yksi päivä ärsyttämään ihan suunnattomasti se kuinka paljon mulla on luomiväripaletteja, joita tulee todella harvoin käytettyä. Yksi tämmöisistä paleteista on W7:n In the Nude, jonka ostamista aikoinaan pähkäilin pitkään, kunnes se sattui tulemaan Groupon tarjoukseen. Olin siis miettinyt tämän ja Makeup Revolutionin Iconic 3:n välillä ja pakko myöntää, että kylläpä meni valinta päin metsää. Se Iconic olisi taatusti ollut parempi.


Se mikä tässä paletissa on nyppinyt eniten, on sen aivan onneton pigmentti! Siitä huolimatta päätin kaivella tämän taas yksi päivä esille ja tajusin, että tässä on oikeastaan tosi paljon semmoisia sävyjä, joita voi hyvin käyttää arjessa, jos ei halua näyttää liian laitetulta. Sävyä ei siis tule liikaa, mutta juuri sopivasti, että tietää meikanneensa, mutta kukaan muu ei sitä ehkä huomaa. Tämä onkin siitä syystä erinomainen tuote pannuprojektiin!


Projektin lähtötilanne on siis tämä. Kaikkia sävyjä on joskus käytettyä, mutta oikeastaan vain vasemman reunan vaalein sävy on aino, jossa näkyy selvästi kuoppa. Se varmaan tuleekin loppumaan ensimmäisenä. Mutta kuten en e.l.f. projektinkaan kanssa tehnyt, en ala stressaamaan tämänkään kanssa siitä, että saisin kaikkia nappeja käytettyä. Kunhan edes muutamassa sävyssä pannu loistaa selvästi, niin sitten tämä saa mennä.

Seuraava päivitys tämän osalta tuleekin sitten, kunhan tässä näkyy selvä muutos.


Ärsyttääkö tuotteet, jotka ei meinaa loppua!? :D

6 kommenttia:

 1. Ainakin ovat arkisia sävyä joilla on nopea meikata = ehkä tulisi käytettyä. W7 näyttää jo merkkinä siltä ettei miellytä minun pigmentti-vaatimuksiani ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo nopeus onkin tämän ainoa hyvä puoli :D Tämän paletin perusteella on kyllä voi merkkiä suositella kenellekään, vaikka tykkäänkin Porefection! -primerista :)

   Poista
 2. Mulla on kans vastaavanlainen W7:n paletti, joka on vissiin UD smokey paletin dupe, ja voi pojat miten heikko pigmentti siinä on. On jäänyt melko syrjään, kun en jaksanut enää sitä hinkata;)
  Sun taktiikka vaikuttaa järkevältä...ehkä mäkin saan uutta intoa:) Se esimerkin voima:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmösissä heikompi pigmenttisissä on se hyvä puoli, ettei tarvi häivytellä niin paljon, niin meikki tulee nopeammin tehtyä :D

   Poista
 3. Jään jännityksellä odottamaan. :D

  VastaaPoista