tiistai 23. toukokuuta 2017

L'oréal Hydra Genius Aloe Water

Kun taannoin piipahdin Tampereella, oli kiva bongailla kevään uutuustuotteita. Jotenkin niitä ei marketeissa samanlailla noteeraa, kuten nyt vaikka Sokoksella. Yksi tuote, joka erityisesti jäi mieleen, oli Lorealin Hydra Genius Aloe Water -hoitovesi. En vielä sillon kuitenkaan päätynyt ostamaan ko. tuotetta, mutta pari viikkoa myöhemmin kiikutin sen tyytyväisenä Halpa Hallista kotiin.


Hoitonesteestä on saatavilla kolme eri versiota: normaali- ja sekaiholle, normaali- ja kuivaihoisille sekä kuiva- ja herkkäihoisille. Normaalisti olisin valinnut normaali- ja sekaihoisten version, mutta päätin kuitenkin tutustua hieman tuotteiden INCI-listoihin, jotta näkisin mikä näissä on se juttu, joka tekee niistä eri ihotyypeille soveltuvia. Se mikä päällimmäisenä osui silmiin oli denaturoidun alkoholin sijoittuminen listalle. Normaali/seka- ja normaali/kuivaihoisten versioissa ainesosa oli aivan listan alkupäässä, kun taas tässä kuivan/herkän versiossa se oli listattuna vasta kuudenneksi.

Tämä tieto hämmensi, koska jos ostat kosteuttavan tuotteen, et varmaan oletan siinä olevan kuivattavia ainesosia mukana tai ainakaan ihan listan kärkipäässä.


Tämä hoitoneste on siitä huolimatta ollut todella miellyttävä tuttavuus. Ylellisen näköinen turkoosi lasipullo on miellyttävän näköinen eikä se sisällyskään hullumpaa ole. Koostumus on kivan raikkaan geelimäistä ja tuntuu todella kosteuttavalta. Kenties mukana oleva aloe vera uute antaa tälle hieman miehekkään tuoksun, mutta eipä tuo ole haitannut, koska tuoksu haihtuu nopeasti.

Tuote lupaa tehdä ihosta raikkaamman, pehmeämmän ja miellyttävämmän tuntoisen ja voin kyllä hyvinkin allekirjoittaa tämän.

Nyt tuntuu muutenkin, että joku juttu on ihonhoidossa loksahtanut kohdalleen, koska ihon tuntuu todella hyvältä, mutta myös pitkästä aikaa näyttääkin siltä! Voisinkin piakkoin paljastaa ihonhoitorutiiniani, jos siitä vaikka irtoaisi vinkkejä muillekin :)


Joko olet testannut tätä Lorealin uutuutta?

12 kommenttia:

 1. En ole kokeillut mutta silmäillyt kyllä. Ihonhoitorutiinit kuulostavat mielenkiintoiselta aiheelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei ole kyllä yhtään hullumpi, jos siirtyy silmäilystä seuraavalle asteelle ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Onneksi myös tuntuu toimivan hyvin :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se on kyllä jotenkin kivan raikkaan värinen :)

   Poista
 4. Pyörittelin näitä lähikaupassa, mutta kun denat. alcohol kummittelee inci:ssä korkealla, en viitsinytkään ostaa. Alkoholi on mulle suuri turn off;) Pullo on kyllä kaunis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo alkoholi on kyllä jotenkin outo ainesosa kosteuttavassa tuotteessa ja varsinkin niin korkealla :/

   Poista
 5. Mä katselin näitä Sokoksella, mutta mulla on The body shopin hoitovesi, josta tykkään kovasti ja se on tosi riittoisa. Käytän yhtä pulloa varmaan koko vuoden ajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tuntuu liian riittoisalta, niin sillähän voi kokeilla 7 skin methodia :D

   Poista
 6. Mä oon näitä mainoksissa nähnyt ja oon harkinnut näiden ostamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ostaa! Tämä on ollut kyllä oikein mukava tapaus :)

   Poista