maanantai 13. maaliskuuta 2017

Tämän päivän trendi, huomisen kauhistus?

Toisinaan kun katselee kuvia vaikka 2000-luvun alkuvuosilta tai 90-luvulta, tulee miettineeksi mitkä nykyajan kauneustrendit on semmoisia, joille me vuosien kuluttua nyrpistellään nenää ja ihmetellään onko tämäkin ollut joskus muka in. Ajattelinkin tänään listata semmoisia asioita, jotka tänä päivänä tuntuu olevan ihan normi, mutta jotka saattaa olla 10-20 vuoden päästä ihan no-no (ellei samat trendit ole sitten uusinta kierroksella jo silloin).

Disclaimer: en halua tällä postauksella syyllistää ketään, joka alla olevia trendejä itsellään toteuttaan. Postauksen tarkoitus on vain ja ainoastaan miettiä kestääkö nämä aikaa.


kuva boredpanda.com

Granny Hair

Grannyt taitaa olla pikkuhiljaa menneen talven lumia, mutta uskon, että harmaat hiukset nuorilla parikymppisillä on semmoinen, jolle varmasti pyöritellään silmiä tulevaisuudessa.

kuva buzzfeed.com

Överi highlighter

Esimerkkikuva ei ehkä ole paras mahdollinen, koska kuvahan on youtube-videosta, josta lähti haaste tehdä koko meikki käyttäen korostustuotteita, mutta you get the point. Monet uudet highlighter-tuotteet tuntuvat jättävän toinen toistaan hehkuvampaa ja metallisempaa jälkeä, joka ei enää näytä yhtään luonnolliselta. 

Samaan kategoriaan voisi lisätä myös nenänpää highlighterin. Keneltäköhän tämä nenänpään korostushomma on saanut edes alkunsa? Mutta joo, luonnollinen hehku varmasti pitää pintansa, mutta metallinen hohde voikin sitten olla ihan eri juttu.

kuva yahoo.com

Instagram kulmat

Oikeastaan syy miksi tätä postausta aloin tekemään oli se, kun mietin miten järkytäviä oli ne ysärin ja 2000-luvun alun ohuen ohuiksi nypityt kulmakarvat. Onneksi niistä sentään ollaan päästy luonnollisempaan suuntaan. Kulmakarvat on saanut taas tuuhetta, mutta nykyäänhän etenkin juuri Instagramissa näkyy näitä viimeisen päälle tarkasti piirrettyjä kulmia.

Tämä on oikeastaan näistä ainoa, josta itsekin innostun, kun haluan kulmiin kunnolla ryhtiä. Normaalisti tosin menen mahdollisimman luonnollisen näköisellä lookilla.


Tuleeko mieleen muita kauneustrendejä, jotka eivät välttämättä kestä aikaa? 

12 kommenttia:

 1. Ihan varmasti näitä kaikkia trendejä tullaan jossain vaiheessa kauhistelemaan. Oma inhokkini näistä on toi nenänpäähighlighter. En vaan ymmärrä mikä idea siinä on.. Lisäisin listalle vielä överit karvamatoripsienpidennykset ja harmaanruskeat huulipunat, siis sen tyyppiset sävyt kuin NYXin Lip Lingerie-kokoelmassa on. Nyt kauhistellaan 90-luvun meikkivoidehuulia ja kuitenkin sellaisia sävyjä löytyy nykyään ihan normihuulipunistakin. Multakin löytyy sellaisia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta tulikin mieleen, että varmaan myös semmonen ihan oikeasti harmaa huulipuna!

   Poista
 2. Instakulmat on aika karseita. En vaan tajua. Ja uskon, että tulevaisuudessa näille trendeille naureskellaan, tietenkin. Kunnes ne tulevat taas muotiin sitten kun ollaan viisikymppisiä. :D

  VastaaPoista
 3. Moni trendi kummastuttaa aluksi ja tuntuu erikoiselta, kuten mummotukka. Mutta sitten silmä tottuu ja ne ovat normaaleja, mutta sitten tulevaisuudessa ne voivat taas huvittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä aika hauska seurata kuinka nykyajan "nuoret" käyttää samoja juttuja, kuin itsekin joskus vuosia sitten, kuten nyt vaikka choker-kaulakorut :D

   Poista
 4. Mun kampaaja sanoo harmaata tukkaa Aino-tukaksi ja sanoi että se ei sovi edes kenenkään väritykseen :) ei kyllä sopisi mullekaan mutta ihan hieno se on muilla :) Instagram kulmat on ihan jees mutta ei kyllä ole itsellä aikaa sellaisia väsätä ;) överi highlighterit...järkkyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä sun kampaajan kanssa samoilla linjoilla, varsinkin suomalaisen harmaan ihon kanssa lämpimämmät hiusvärit sopisi paremmin :)

   Poista
 5. Olisko nenänpäähän highlighterin lähtö Jacklyn Hilliltä, siinä muuten nainen joka käyttää highlighteria sillä tavalla etten ymmärrä, just nenänpäähän ja poskiin, ja mä sentään oon hohtoa rakastava, mutta Jacklynin highlighterit on mulle liikaa. :D Piirretyt kulmat on lähinnä pelottavat livenä, kuvissahan ne toimii ihan kivastikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän voi olla sieltä lähtöisin. Tuntuu, että jokainen tubettaja tekee sitä nykyään ja mun mielestä se saa vaan nenän näyttämään todella rasvaiselta! Kuvissa tarkasti tehdyt kulmat toimiikin ihan hyvin, koska kamera tuppaa latistamaan aina lopputulosta, mutta luonnossa ne tekee vähän liian tuiman ilmeen :D

   Poista
 6. En tiedä, mä taas veikkaan että granny voi toimia tulevaisuudessakin :) Siinä on mun mielestä potentiaalia tiettyyn ajattomuuteen! Instakulmien ajattomuuteen en sen sijaan usko, kuvissa joo toimivat mutta ovat livenä aika pysäyttävät ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin se tulee toimimaan vanhoilla ihmisillä :D

   Poista