keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Maanantain kosmetiikat

Blogeissa on jonkin verran näkynyt postauksia, joissa bloggaaja kertoo yhden päivän aikana käyttämistään kosmetiikkatuotteista. Päätin itsekin tämän listauksen tehdä ja päiväksi valikoitui ihan tavallinen maanantai. Päädyin valitsemaan arkipäivän siksi, että se kuvaisi kaikista parhaiten sitä, minkälainen mun keskiverto kosmetiikankulutus on. Viikonloppuisin saatan lisätä jotain extraa mukaan ihonhoitoon, kuten esim. kasvonaamion.


Aamulla suuntaasin sängystä suoraan kylppäriin, jossa suoritin normaalit tyhjentymiset yms. :D Lähes poikkeuksetta ensimmäinen tuote, joka pääsee käyttöön joka aamu on käsisaippua. Tällä hetkellä sen virkaa toimittaa L'Occitanen Verbena. Se tosin vetelee jo viimeisiään. Sitten suunnistin keittiöön aamupalalle. Hammaslääkärien ohjeita uhmaten, pesen hampaat lähes aina vasta aamupalan jälkeen, niin on puhdas suu pidempään. Hampaiden pesua ennen pyöräytin Adidaksen Adipurea kainaloissa, jotta sillä olisi sopivasti aikaa kuivua muiden askareiden ohessa. Sitten tursutin hieman Mizonin Snail Repair Foam Cleanseriä konjac-sienelle ja pesin naaman.

Mulla ei ole nyt mitään päiväkäyttöön sopivaa seerumia tms, joten pesun jälkeen pyyhin ihon Misshan Super Aqua Icea Tear -kasvovedellä ja sen päälle levitin Laveran kosteusvoiteen. Silmänympäryksille töpöttelin viilentävää ACOn geeliä ja huulille Blistexin ihan perus huulivoide. Hiuksiin suihkin Osisin Flatlineria.

Tällä hetkellä tuotteita on ollut käytössä hammastahna mukaan lukien 9.


Meikin aloitin The Ordinaryn primerilla, joka unohtui ottaa kuvaussessioon mukaan. Pohjameikiksi valikoitui Lorealin True Match. Peitin silmänaluset Maybellinen Fit Me:llä ja kulmat tein saman merkin Brow precise micro -kynällä. Lisäsin kulmiin vielä Lumenen kulmageeliä. Ripsille laitoin jo hieman kökkööntynyttä Lash Sensationalia, se myöskin Maybellinen.

Harvoin laitan kouluun mitään sävyttävää huulivoidetta kummempaa, mutta nyt tunti, että kokonaisuus kaipasi jotain kirkastusta, ja väritin huulet essencen rajauskynällä.

Tuotteita tähän mennessä 16.


Puuteristen tuotteiden kombo on jo pitkään ollut kuvissa näkyvä. Puuterina Maybellinen Matte Maker, Lumenen arskapuuteria sipaus, essencen poskipuna ja Lumpun heleyttävää aurinkopuuteria, joka ei muuten ehkä tule loppumaan koskaan. Tuo on mulla ollut lähes päivittäisessä käytössä yli vuoden, eikä tuo pintakuvio ole paljonkaan vielä kulunut.


Kiinnitin meikin vielä Lorealin Infallible Fixing Mistillä ja tuoksuksi valikoitui Yves Rocherin Quelques Notes d'Amour.

Tuotteita nyt 22.


Käänsin hiuksista vähän latvoja ja suihkin niihin  Biozellin Texturizing Spraytä, jota ilman en voi enää olla! Tämä on ihan must lättänähiuksille. Biozellin Super Strong Hairspray on lopussa, mutta vielä siitä tuli tavaraa ulos.

Kun sain itseni edustuskelpoiseksi olin jo ehtinyt käyttää 24 eri tuotetta ja päivä oli vasta alussa.

Koulussa levitin Yves Rocherin huulirasvaa lounaan jälkeen, muuten ei sitten kummempia tapahtunutkaan, ennen kuin alkoi olla aika lähteä töihin.

Blottasin enimmät rasvat naamasta paperiin ja puuteroin hieman samaisella Matte Makerillä kuin aamullakin ja lisäksi vielä pari suihkausta Fixing Mistiä.

Nyt siis vain yksi lisäys tuotearsenaaliin ja ollaan luvussa 25.


Illalla töistä päästyä poistin meikit tutulla aisaparilla. Nivean silmänpoistaja ja miselli toimii, kun pitää koittaa äkkiä saada päivän pölyt naamasta ja syöksyä suihkun kautta nukkumaan.


Suihkussa pesin naaman samaisella Mizonin putsarilla kuin aamullakin ja hiukset Bonacuren shampoolla ja käytin Oma Gertruden hoitista. Korkkasin myös Lidlistä ostetun Cienin suihkugeelin. Suihkun jälkeen laitoin hiuksiin vielä Biozellin öljyä pumppauksen.


Iltaisen ihonhoidon tuotteet näyttääkin pitkälti samalta kuin aamulla. Ice Tear kasvovesi suihkun jälkeen. Siihen päälle Lumenen Hyaluronihappotiiviste, jota nyt olen tässä noin viikon käyttänyt ja vaikuttaa ihan hyvältä. Lumpun päälle toinen hoitovesi eli Misshan Super Aqua Ice Tear -sarjan essence. ACOn kasvovoiteella kuorrutin sitten kaiken tämän ja laitoin silmänalusille sitä samaa ACOn silmänypärysgeeliä kuin aamullakin. Mulla ei tällä hetkellä ole hoitavampaa tuotetta siihen tarkoitukseen, vaan koitan saada tuon ensin käytettyä pois. Mario Badescun Glycolic Gelin käyttöaika on vain 6 kuukautta ja tuon omani tilasin ehkä heinäkuussa, joten olen koittanut saada sen tehokäytettyä pois levittämällä sitä kaulan iholle kahden-kolmen päivän välein yön ajaksi.

Ennen kuin pääsin sänkyyn takana oli jo 34 eri tuotetta käytettynä.


Päivän päätti Dermosilin kaksikko: Softening Foot Serum ja Body Butter Vanilla, jolla rasvasin kädet.

Lopullinen saldo oli siis 36 tuotetta!


Montaako eri tuotetta sinä käytät päivän aikana?

8 kommenttia:

 1. Ostin tuon Lumenen heleyttävän aurinkopuuterin toista vuotta sitten ja käytän aika usein, mutta minkään sortin kulumisen jälkeä ei vielä näy. Itsepintaisesti pitää pintansa;)

  VastaaPoista
 2. Voisin kuvitella pääseväni samoihin lukuihin. Ainakin kasvoille tulee läträttyä aivan kauheasti tuotteita: kasvovesi, puhdistusöljy, puhdistusvaahto, essence, seerumi, kasvovoide, silmänympärysvoide, ehkä öljyäkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli aika yllättävä tieto, että näinkin monta tuotetta saa mahtumaan yhden päivän ajalle :)

   Poista
 3. Muistaakseni olen tehnyt tämän joskus aikoja sitten mutta voisi ottaa uusiksi! En osaa veikata, voi olla samoissa tai vähän enemmän, riippuu ihan päivästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä uudestaan! :) Jos panostaisi meikkiin enemmän, niin siinähän niitä tuotteitakin sitten kertyisi :D

   Poista
 4. Toi on oikeasti hämmentävä määrä tuotteita, mitä ei tuu koskaan mietittyä, jos ei tee tällaista postausta. :D Sitkeää teko tuo Lumenen hohdepuuteri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Eipä ole ihmekään jos uusia tuotteita pitää jatkuvasti olla ostamassa ;) Tuo Lumppu on mulla varmaan loppuelämän :D

   Poista