sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Lifestyle pläjäys!

Kivaa alkanutta kesäaikaa! Ajattelin näin viikon lopun vuoksi päivitellä kuulumisia kosmetiikan ulkopuoleltakin.

En tiedä teistä, mutta mua ei ole koskaan haitannut kellojen siirto, päin vastoin! Etenkin näin keväällä kesäaikaan siirtyessä on vain ihanaa, kun yhtäkkiä onkin illalla tunnin valoisampaa! Muutenkin lisääntynyt auringonvalo ja lämpö antaa mulle ihan älyttömästi intoa tehdä kaikenlaista. Tänään voisikin olla hyvä päivä käydä vähän ulkoilemassa, koska ainakin täällä Pohjois-Satakunnassa aurinko paistaa oikein komeasti ja lämpöäkin on enemmän kuin koskaan aiemmin tänä keväänä. Kova tuuli tosin hieman viilentää ilmaa.


Mun etelänsuuntainen lasitettu parveke on jopa tähän aikaan vuodesta todella lämmin, kunhan lämpöasteet kipuavat edes +5:n ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Onkin ollut taas ihan mahtavaa nautiskella iltapäiväteet auringon paisteessa. Kissatkin on saaneet helpomman pääsyn partsille, kun ei jatkuvasti tarvi niille aukoa ovea.


Koska aion tänä kesänä olla kotona, niin pääsen vihdoin toteuttamaan haavetta siitä, että saan kasvatettua vihanneksia ja yrttejä omalla parvekkeella. Helmikuussa laitoin mansikan siemenet kasvamaan ja tuosta yläkuvasta näkee miten hyvin ne on lähtenyt kasvamaan. Näistä tuskin satoa vielä tänä vuonna tulee, mutta jos vaikka vuoden päästä pääsisi omia mansikoita popsimaan ;)

Töissä on nyt tullut käytyä noin pari kuukautta ja vaikka se onkin raskasta ollut, niin siitä olen onnellinen, että nyt voi hyvällä omalla tunnolla ostaa vaikka lohta ruoaksi, eikä miettiä sitä, että samalla summalla olisi  voinut saada jotain halvempaa, josta olisi sitten riittänyt useammaksi päiväksi.


Päätinkin perjantaina pöräyttää vasta avattuun Powerin myymälään ja ostaa uudet stereot, vanhojen ja hieman viallisten tilalle. Nyt mahtuu lipaston päälle tavaraa esille vähän siistimmin. Sisustaminen on muutenkin alkanut kiinnostamaan enemmän, nyt kun sitäkin voisi tehdä. Mullahan ei tähän mennessä ole ollut mitään yhtenäistä sisustusta, vaan iso osa huonekaluista ja matoista on jostain saatuja. Kokonaisuus onkin melkoinen sekamelska. Uudet matot olisikin ehkä ensimmäinen askel, jolla tästä kokonaisuudesta saisi vähän yhtenäisemmän.


Sellaista täällä, mites siellä?

2 kommenttia:

  1. Mua haittaa, yleensä valvon aika myöhään, niin kellon siirron takia illat venyy vielä pidempään, menee melkein 2-3 viikkoa ennen kuin olen takaisin entisessä rytmistä, aivan turhaa touhua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten pitää herätä aikasemmin, niin väsyttääkin illalla aiemmin ;)

      Poista