torstai 2. helmikuuta 2017

Tammikuun rahanmeno

Olen jo pitkään halunnut tietää tarkat lukemat siitä paljonko kulutan rahaa kosmetiikkaan kuukaudessa ja yhdessä vuodessa, ja nyt vuoden vaihduttua olikin hyvä aika aloittaa kirjanpito asian tiimoilta.


Tilasin joulukuun puolella Lacoste Pour Elle Sparkling tuoksusetin, johon kuului tuoksu 30ml ja suihkugeeli. Pohdin pitkään lisäänkö tämän tammikuun lukemiin, mutta vaikka paletin tilaus tapahtui joulukuussa, niin maksu meni vasta tammikuussa, joten päätin sen kuuluvan tammikuun ostoksiin. Tuoksupaketti maksoi 19,90.


Cittarilla oli Nivean ihonhoitotuotteita tarjouksessa, joten sieltä ostin jatkuvassa käytössä olevat tuotteet. Silmämeikinpoistoaine 3,92 ja jättimiselli 4,00.


Hoitoaine 1,69 ja shampoo 0,99 Lidlistä.


Uusi peiteaine loppuneen tilalle 7,80. Monet on julistaneet nämä essencen huultenrajauskynät erinomaisiksi, joten sorruin itsekin tutustumaan niihin. Kappalehinta näillä on 1,89.


Influenssan kuivattamalle iholle ensiavuksi Garnierin kangasnaamio 2,09.

Lisäki tilasin tammikuun aikana victoriahealth.com verkkokaupasta The Ordinaryn pohjustajan £3.90 ja c-vitamiini seerumin £4.90. Näitä odottelen vielä saapuvaksi. Ja vielä siveltimien pesuun ihan perussaippuan, joka maksoi hurjat 29 senttiä!

Eli yhteensä:
44,46€+£8,80= eli noin 55,29€

Ehkä jopa yllättävän paljon siihen nähden mitä kuvittelen käyttäväni, mutta toisaalta tuoksusetti on semmoinen mitä ei ihan joka kuukausi tule osteltua.


8 kommenttia:

 1. Ihan kohtuullinen summa:)
  Nivean jättimiselli vaikuttaa kiinnostavalta. En ole huomannutkaan, että sitä on noin isossa putelissa. Pitääkin tsekata se pian:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota jättimiselliä oli vaikea vastustaa, kun oli vielä niin hyvään hintaankin :)

   Poista
 2. On kyllä maltillinen summa vaikka ostoksia on yllättävän paljon siihen nähden. Nivean miselli on ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on taipumusta tarjoushaukkailuun :D Nivean misellistä samaa mieltä!

   Poista
 3. Mäkin odottelen The Ordinary tilausta. Kohta varmaan joka blogissa on juttua niistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tulikin tänään se C-vitamiini seerumi :) Mietinkin, että koskakohan niitten tuotteita alkaa blogeista tupsahdella :D

   Poista
 4. Essencen kynät ovat kyllä hintaansa nähden loistavia, juuri nuo longlastingit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä vaikuttaneet hyviltä ja tykkään myös siitä, että niitä ei tarvi teroittaa :)

   Poista