torstai 16. helmikuuta 2017

Keväisen pinkkiä

Eilisen vapaapäivän kunniaksi innostuin meikkaamaan pidemmän kaavan mukaan. En kyllä edes muista, koska olisin viimeksi silmiä meikannut muutoin kuin pelkällä ripsivärillä. Koska lopputuloksesta tuli todella jännä, päätin julkaista sen täällä blogissakin. Valittetavasti kuviin tuo jännyys ei ehkä aivan yltänyt, mutta anyway..


Pohjustin luomet ensimmäiseksi käteen osuneella pohjustajalla, joka sattui olemaan e.l.f.:in mineral primer. Sen päälle töpöttelin sormella H&M:n voide/vaahtoluomiväriä (sävy Chambers). Kulmaluun alle laitoin Sleekin Au Naturel -paletista Nougat'a ja luomivakoon ulkonurkkaan samasta paletista Nubuckia sekoitettuna tummaan Barkiin. Koska Bark on todellakin tumma, niin pyyhkäisin ensin enimmät värit kämmen selkään.


Liikkuvalle luomelle Chambersin päälle laitoin toisesta Sleekin paletista eli Originalista pinkkiä London Eyeta. Edellä mainitun ja Chambersin sekoituksesta tuli siis se jännyys: ruusukultainen duochrome, joka katselukulmasta riippuen näytti jopa hieman violehtavalta.


Silmän sisäkulmassa on Paesen mattavalkoinen luomiväri ja alaluomella e.l.f.:in shimmer eyeliner pencil sävyssä Blush. Ripsillä Maybellinen Lash Sensational.

4 kommenttia: