torstai 5. tammikuuta 2017

Quelques Notes d'Amour

Tämä vuosi on lähtenyt hieman takellellen käyntiin. Parvekkeeni oven kahva mm. päätti hajota juuri kun pahimmat pakkaset saapuivat. Sain oven väliaikaisesti sidottua kiinni, ettei sisällä sentään aivan pakkaselle mennä, mutta koska tiivisteiden raosta kuitenkin kylmää pääsee sisälle, tuntuu jaloissa inhottava veto. Toivottavasti saan korjaajan tänään paikalle.


Viime vuosi onneksi loppui ihan mukavissa merkeissä. Kun tulin takaisin kotiin joulunvietosta, odotti kotona paketti blogiarvonnasta, johon olin osallistunut aiemmin syksyllä. Kiitos Fannille! Pääsin aloittamaan uuden vuoden uuden tuoksun kanssa. Tai itseasiassa Yves Rocherin Quelques Notes d'Amouriin pääsin joskus tutustumaan näytteen merkeissä ja ihastuin siihen jo silloin kovasti. Mietinkin, että tässä voisi olla semmoinen tuoksu, jonka voisin huolia ihan täysikokoisena. Sitten kävikin hyvä mäihä, kun voitin sen arvonnasta!


Quelques Notes d'Amour on lämpimän lempeä ja romanttinen - loistava siis vaikka ystävänpäivä tuoksuksi! Alkutuoksuun raikkautta tuo bergamotti. Mukana on myös mm. ruusua, punapippuria, patsulia ja puunuotteja. Pulloa koristaa hauskasti sydänkuvio, joka tulee esiin, kun pullon kääntää sopivaan kulmaan.

Yves Rocherin tuoksut on mun mielestäni parantunut viime vuosina niin ulkonäöllisesti kuin myös tietysti sisällönkin puolesta. Harmi vaan, että kaikki Suomen kivijalkaliikkeet on lopetettu, joten tuoksuihin ei pääsee tutustumaan sitä kautta.


Mikä on oma Yves suosikkisi?

8 kommenttia:

 1. Voi eikä! Toivottavasti saat korjaajan tänään paikalle. Eihän ne nyt voi tällaisilla pakkasilla millään siirtää sitä ens viikolle. Se olisi jo tosi karua! Kyllä se pieni vetokin tuntuu ja alkaa hytisyttää nopeasti.

  Yvesin tuotteita ostin "nuorempana" aika paljonkin, mutta nyt ei ole tullut käytettyä mitään sarjan tuotteita yli 10 vuoteen. Pitäisi varmaan virkistää muistia, mutta en jotenkin ole yhtään innostunut tilaamaan sarjan tuotteita sokkona :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan hirveästi tehnyt mieli nousta lämpimän peiton alta tänä aamuna :/

   Se on kyllä harmi, ettei tuotteisiin pääse enää livenä tutustumaan, ellei sitten matkusta Ranskaan.

   Poista
 2. Yves Rocherilla on nykyään todella hyviä tuoksuja, toki niitä halppiksen tuoksuisia joukossa, mutta toiset ovat ihan huippulaatuisia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, osa on kyllä vielä semmosia päänsärkytuoksuja, mutta parempaan suuntaan on menny :D

   Poista
 3. Aivan ihanana pullo. Yvesin suosikkeja ovat Plaisirs Nature tuotteet oikeastaan kaikki, paitsi oliivi. Lempparituoksu on Yvesiltä kielo. :) Ihanaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 4. Oho kappas, meni voitto siis oikeaan osoitteeseen! Kiva kun tykkäät! :) <3

  VastaaPoista