torstai 26. tammikuuta 2017

Colourpop Notion

Vaikka uusi vuosi lähtikin käyntiin hieman takkuisesti, niin onneksi paremmat tuulet alkoivat puhaltaa ja jotain positiivistakin tuli näköpiiriin. Sain nimittäin työpaikan, jossa siis käyn tekemässä hommia muutamana iltana viikossa opiskelujen ohella! Opintotuki kun ei riitä elämiseen (ettäs tiiätte hallituksen jäsenet!!!), niin oli pakko alkaa tähyämään muitakin hommia. Tämä tietysti tarkoittaa sitä, että voin paremmalla omalla tunnolla ostella kosmetiikkaakin ;)

Mutta mennäänpäs asiaan. Joko alkaa kyllästyttään blogosfäärin viime päivinä vallannut Colourpop kuume?


Pahoittelut mikäli näin on, sillä jälleen olisi luvassa yhden Colourpopin tuotteen esittely. Sain tämän Ultra Matte Lipin yllätyksenä Better Nail Day -blogin joulukalenteriarvonnan paketista, josta odotin siis vain L'Occitanen Verbena -tuotteita. Parastahan tässä yllätyksessä oli tietysti se, että Notion on ihan täysin mun sävy. Se tosin asettuu huulille paljon tummempana kuin miltä se näissä kuvissa saatika livenä putilossaan näyttää, mutta en pane pahakseni.


Notion on itseasiassa melko samankaltainen sävy kuin Milanin Amore Matte Lip Creme sävyssä 20 Sugar. Tosin sitä Milanin punaa en ole vielä kertaakaan saanut levitettyä tasaisesti (tämä on kylläkin aika yleinen vaiva viininpunaisten/violettien tuotteiden kanssa). Ultra Matte Lip -puna on todella nestemäistä ja onnistuinkin sotkemaan sillä mattoni ihan ensimmäisellä avauskerralla, mutta juuri siitä syystä se levittyy unelman kevyesti ja tasaisesti huulille.

Notion on huulilla lähes tummanruskea punaisella twistillä. Se saattaakin vaatia käyttäjältään rohkeutta. Pysyvyys on about samaa luokkaa Milanin kanssa, eli pysyy ellei syö kovin rasvaisia ruokia tai jos ei ihon omat rasvat sekoitu punan kanssa. Tuntuma huulilla on mattapunaksi todella miellyttävä - ei tunnu liian kuivattavalta.

Tämän kokeilun perusteella voisin merkin tuotteisiin tutustua enemmänkin. Jännä muuten, että amerikkalainen firma kirjoittaa colourin u:n kanssa :D


Joko Colourpop huuma alkaa tuleen ulos korvista? ;)

8 kommenttia:

 1. Onpa upea hieman sellainen teraa/tiili sävy.

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka kaunis sävy! Sopii varmasti tosi hyvin sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Hieno tunnelmallinen syksy-/talvisävy:)

  VastaaPoista
 4. Onnea työpaikasta! Mäkin muistan sen riemun tunteen kun opiskellessa sai osa-aikatyön kaupasta :) Ja varsinkin, kun se sopi omiin koulupäiviin ihan täydellisesti, eka olin koulussa josta sitten suoraan duuniin muutamana päivänä viikossa ( plus tosi usein oli viikonlopputöitä ).

  Mutta huulipunassa on todella upea sävy! Sopii sun väreihin hyvin ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi työpaikka on kyllä ihan lottovoitto :)

   Kiitos :)

   Poista