maanantai 19. joulukuuta 2016

Mustikka Flow


Arvontapostauksessa kyselin mitä haluaisitte lukea tässä blogissa ja suurin osa vastaajista toivoi luonnonkosmetiikasta tuotearvosteluja. Tänään oliskin vuorossa kotimaisen Flow kosmetiikan vuoro esittäytyä kasvosaippuan muodossa. Olen jo lähes puolitoista vuotta luottanut Mádaran kasvosaippuoihin ihonpuhdistuksessa. Kerran tai pari mukaan on eksynyt myös muiden merkkien nestemäiset putsarit, mutta kiinteässä muodossa oleva saippua vain toimii paremmin kasvoharjan kanssa.

Mietin tälläkin kertaa edellisen saippuan ollessa lopuillaan, joska ostaisin taas vaihtelun vuoksi jonkin nestemäisen tuotteen, mutta päädyinkin ostamaan Flow kosmetiikan mustikkakasvosaippuan. Tämä oli pakkausuudistuksen vuoksi tarjouksessa todella huokeaan noin 5 euron hintaan.


Toisin kuin Mádaran saippuat, tämä flown ihastuttavan sinivioletti saippua ei tuoksu voimakkaasti miltään, mikä on ihan kiva juttu, varsinkin jos ei ole tottunut luonnonkosmetiikan vahvoihin "vihreisiin" tuoksuihin.

Mustikka kasvosaippua sisältää tietysti mustikkaa, mutta myös iholta ylimääräistä rasvaa ja epäpuhtauksia poistavaa vihreää savea. Saippua vaahdottuu hyvin kasvoharjan kanssa ja on muutenkin hyvin miellyttävä käyttää. Kovin kuivaihoiselle en tätä suosittelisi, koska oma ihoni ainakin tuntui normaalia kiristävämmältä parin ensimmäisen pesukerran jälkeen. Homma on kuitenkin normalisoitunut jo siitä, eikä puhdistus tunnu kuivattavan enää niin paljon.

Omia loppuneita pulloja ihmetellessä on virkistävää ostaa tuote, joka tulee helposti kierrätettävässä pahvikotelossa. Senpä vuoksi onkin oikeastaan alkanut entistä enemmän kiinnostaa myöskin palashampoot, koska normaaleissa muovipulloissa olevia hiusten pesuaineita kuluu ihan älyttömiä määriä.


Onko Flow'n tuotteet tuttuja? Mietitkö kosmetiikka ostaessasi pakkausten kierrätystä?4 kommenttia:

 1. Ovat tuttuja nimeltä, mutta pakko myöntää, että yhtään tuotetta en ole heiltä vielä käyttänyt. Kyllä jonkun verran mietin, onko pakkaukset kierrätettäviä. Todella monella on ja se on hyvä juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muoviroskaa tulee kosmetiikan sivutuotteena niin paljon, että onkin tosi hyvä, jos pakkaukset on kierrätettäviä :)

   Poista
 2. En juurikaan käytä kasvosaippuoita, koska ne tuntuu aina kuivattavan ihoa. Ostin just Lushilta palashampoon, joten kiinteät tuotteet kuitenkin kiinnostavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lushin palashampoot on kyllä tosi kivoja ja riittoisia :)

   Poista