keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Lättähiusten pelastajat


I love me -messuilta Biozellin pisteeltä saadusta tuotekassista paljastui todellisia helmiä. Toisinaan vastaan tulee semmoisia tuotteita, joita ilman ei voi enää kuvitella elävänsä, kun ne ensimmäisen kerran saa käyttöönsä.


Yksi tämmöisistä tuotteista on Texturizing Spray. Mullahan on todella ohuet ja liukkaat hiukset. Toki saan kihartamalla niihin vähän enemmän volyymiä, mutta kun otin tekstuurisuihkeen käyttöön, niin homma nousi ihan uudelle levelille :D Pelkäsin turhaan, että hiuksista tulisi ihan luonnottoman tuntoiset - koppuraiset tai suorastaan likaiset, mutta tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole ollut. Toki tuotteen tuntee hiuksissaan, mutta se ei ole onneksi mitenkään epämiellyttävä tunne. Näin talviaikaan tämän on siitäkin loistava, että vaikka hiukset litistyisivät pipon tai hatun alla, niin pöyhimällä niitä käsin saa niihin taas tarvittavaa volyymiä.


Ja jotta kampaus pysyisi kuosissaan, niin tarviihan se tietysti myös lakkaa. Monet markettimerkkien vahvat hiuslakat tekevät hiuksista luonnottoman tuntoiset, mutta vaikka tämä onkin "superstrong" pysyy hiuksissa silti niiden elastisuus, eikä niistä tule koppuraisia.


Onko Biozellin uusista tuotteista kokemusta?4 kommenttia:

  1. Hopeashampoo ja hoitoaine ovat ihan ehdottomia lemppareitan markettituotteista, jos Fudge jostain syystä loppuu, käyn aina hätäavuksi ostamassa Biozellin. :)

    VastaaPoista
  2. Tuotteiden ulkonäkö on tosi kiva! Volyymituotteita mun tukka ei kaipaa, mutta tuo lakka taitaa mullakin testituotteissa odotella :)

    VastaaPoista