tiistai 15. marraskuuta 2016

Huoh.. + joulukalenteri

Elämä meinaa taas ottaa ylivallan bloggailusta ja täällä onkin ollut hiljempaa taas tovin. Näin joulun alla tuntuu olevan tekemistä ihan vaikka muille jaettavaksi, joten koitan saada ne mahdollisimman nopeasti pois alta, jotta voin taas keskittyä paremmin bloggailuun. Voin jo paljastaa sen verran, että I love me -messuilta ostetuista/saaduista tuotteista ainakin pari on olleet semmoisia, joista on tullut suuria suosikkeja ja näistä on tulossa postausta, kunhan ehdin paremmin.Joulukuussa on tulossa taas Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri, johon päätin itsekin osallistua. Tänä vuonna onkin runsas osallistujamäärä ja onkin kiva nähdä mitä kaikkea luukkujen takaa paljastuu :)

 2. Henna V. & High & Light 
16. DIXI & Polish This! 
24. Löydät luukun jokaisesta kalenteriin osallistuneesta blogista!


Oman 15. päivän luukkuni jaan ihastuttavan Mian kanssa. 


Se lupaamani blogisynttäriarvontakin on vielä tulossa. Olen halunnut ottaa palkintopottiin mukaan tuotteita, jotka ovat ihastuttaneet blogin olemassaolon aikana, mutta vielä muutama tuote olisi kiva saada mukaan. 


Mutta mitäs ruudun sille puolen kuuluu? 

2 kommenttia:

  1. Välillä elämää vaan vie ja niin pitääkin. <3 Ihana kyllä tuo kosmebloggaajien joulukalenteri, innolla seuraan sitä joulukuussa. Mukavia talvipäiviä sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi viimeistään joulukuussa kiireen pitäisi helpottaa :) Kivoja päiviä sinnekin! <3

      Poista